UA

В ОТП Банку записатися на отримання виплат Фонду гарантування вкладів можна цілодобово (навіть вночі)

Розуміючи і реагуючи на потреби клієнтів, АТ «ОТП Банк», який є агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, організував роботу свого Інформаційного центру таким чином, що записатися на візит в банк для отримання відшкодування можна цілодобово (навіть вночі). З метою оперативної організації виплат виділена телефонна лінія Інформаційного центру за номером 044 490 05 82 працює цілодобово.

Після реєстрації в Інформаційному центрі, для отримання коштів у відділенні вкладникам зазначених банків необхідно пред'явити паспорт та документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Відшкодування також може виплачуватися третім особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям попередньо необхідно звернутися до Фонду.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном Інформаційного центру АТ «ОТП Банк» – 044 490 05 82.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація