UA

Корпоративний тарифний пакет «Міжнародний» від ОТП Банку - бізнес без кордонів

Спеціально для клієнтів, які ведуть активну бізнес-діяльність як в Україні, так і за кордоном, ОТП Банк розробив новий цільовий тарифний пакет для корпоративних клієнтів – «Міжнародний».

ТП «Міжнародний» враховує основні потреби клієнтів, які поєднують зовнішньоекономічну діяльність з роботою в Україні, і пропонує вигідні тарифи на найбільш затребувані сервіси.

Серед основних переваг, які дає користування пакетом «Міжнародний» – продаж та купівля валюти, а також платежі в іноземній валюті на лояльних умовах, безкоштовне відкриття одного або декількох поточних рахунків, здійснення необмеженої кількості електронних вихідних платежів у національній валюті протягом розрахункового періоду без додаткових комісій, випуск за пільговим тарифом необмеженої кількості корпоративних карток Visa Business / MasterCard Business терміном дії 3 роки, безкоштовне зарахування готівкових коштів на поточний і картковий рахунки з використанням сервісу CASH-IN в мережі банкоматів Банку.

Підключення тарифного пакета (відкриття поточного рахунку та підключення системи OTP online) здійснюється безкоштовно. У вартість щомісячного обслуговування входить проведення банком необмеженої кількості платежів клієнта в національній валюті, повне розрахунково-касове обслуговування рахунків за допомогою системи OTP online, надання широкого переліку клієнтських виписок та довідок. У разі відсутності операцій протягом розрахункового періоду плата за користування тарифним пакетом не стягується.

«Очевидно, що бізнес компаній, орієнтованих на зовнішні ринки, передбачає ряд специфічних особливостей і потреб. Такі компанії мають потребу у чіткому та оперативному проведенні більшої кількості платежів у національній та іноземній валюті, забезпеченні спеціального документообігу та налагодженого розрахунково-касового обслуговування. Але перш за все, враховуючи міжнародний характер діяльності, для клієнтів цього сегмента важливо працювати з надійним фінансовим партнером і досвідченим провайдером банківських послуг. Пакет «Міжнародний» від ОТП Банку призначений для задоволення реальних потреб міжнародного бізнесу в Україні», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, що, крім послуг, які входять в тарифні пакети, ОТП Банк послідовно пропонує клієнтам індивідуальний підхід у використанні широкого переліку додаткових продуктів і послуг, таких як нарахування відсотків на залишки коштів на поточних рахунках, різноманітні депозитні продукти, регулярні платежі, документарні операції і інші продукти, що дозволяють клієнтам ефективно і вигідно організувати управління коштами компаній.

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація