UA

ОТП Банк - знову Фаворит Успіху одразу у двох номінаціях

АТ «ОТП Банк» в черговий раз посів переможні позиції в рамках щорічного Конкурсу торгових марок «Фаворити Успіху» в Україні. Так, за результатами незалежного рейтингового дослідження ОТП Банк став Абсолютним Фаворитом Успіху - 2014 у номінації «Споживчий кредит» і Фаворитом Експертів - 2014 у номінації «Банк».

ОТП Банк удостоюється звання Фаворита Успіху вже третій рік поспіль. Впевнено зберігши статус лідера ринку споживчого кредитування, цього року ОТП Банк був також високо оцінений експертами в рамках загальної номінації «Банк», що свідчить про високий рівень довіри і якості сервісу банку.

Переможці конкурсу визначаються за підсумками народного голосування, за участю трьох респондентських груп: експертного журі (професійних галузевих фахівців різного профілю), журі успішних людей (публічних і відомих людей України, знаменитостей) і безпосередніх споживачів, які вказують свої персональні вподобання, діляться думками, особистим досвідом і рекомендаціями на порталі FAVOR.com.ua. Отримані результати перевіряються незалежними аудиторами. Таким чином, даний рейтинг може вважатися реальним «зрізом» думок кінцевих користувачів оцінюваних послуг.

«Для нас дуже значимо, що в номінації «Споживчий кредит» ми стали не тільки Абсолютним Фаворитом, але і банком вибору для більшості споживачів. Оскільки всі наші зусилля і розробки спрямовані передусім на задоволення реальних потреб клієнтів, такий результат голосування свідчить про те, що ми працюємо у правильному напрямку. У цей складний час наші кредитні програми націлені на те, щоб допомогти нашим клієнтам вирішити певні завдання, поліпшити якість життя і інвестувати у свій розвиток», - зазначив член Правління АТ «ОТП Банк» Володимир Мудрий.

Завдяки виваженій кредитно-фінансовій політиці, гарній репутації і стабільній роботі з обслуговування клієнтів різних категорій, ОТП Банк послідовно удостоюється високих позицій у різних рейтингах та конкурсах (РА «Стандарт-Рейтинг», Forbes Україна, Фокус, Новий час, Капітал, Гроші, Особистий рахунок тощо). Незалежне рейтингове агентство «Кредит-Рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг АТ «ОТП Банк» на рівні uaA+ зі стабільним прогнозом, а в щорічному Рейтингу життєздатності банків-2015 за версією «Forbes Україна» ОТП Банк посів шосту позицію серед провідних фінансових установ країни.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація