UA

ОТП Банк названий Найпрофесійнішим банком

За підсумками щорічного «Фінансового рейтингу газети «БІЗНЕС», в рамках якого вже у сімнадцяте визначені кращі учасники фінансового ринку країни, ОТП Банк став переможцем у номінації «Найпрофесійніший банк».

На думку експертного журі рейтингу, найбільш красномовним підтвердженням професіоналізму банку в кризу є довіра до нього з боку вкладників, яка матеріалізується у вигляді депозитів. ОТП Банк, що належить найбільшій банківській групі Угорщини, за підсумками неспокійного 2014 року зміг не тільки не допустити відтік гривневих депозитів, але навіть став лідером з притоку (гривневі кошти фізичних осіб в ОТП Банку збільшилися на 38% або 825 млн грн).

Експертами також була відзначена позитивна динаміка депозитного портфеля корпоративних клієнтів ОТП Банку та збільшення кількості підприємств на обслуговуванні, чому посприяло в тому числі і впровадження нових тарифних пакетів для корпоративних клієнтів. Не залишився без уваги аналітиків і той факт, що на тлі значного скорочення банківського кредитування в 2014 році ОТП Банк залишався одним з найактивніших гравців ринку споживчого кредитування (за 2014 рік банк видав населенню споживчих кредитів більш ніж на 1,5 млрд грн).

Голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач основою стабільної роботи і стійкості фінансової установи в умовах підвищеної невизначеності бачить збалансовану і диверсифіковану бізнес-модель. «Ми успішно освоїлися в ніші класичного банкінгу. Ми пропонуємо клієнтам реально працюючі і потрібні їм банківські інструменти. При цьому, завдяки виваженості і навіть деякому консерватизму, ми виступаємо своєрідною «тихою гаванню» банківського обслуговування та збереження коштів клієнтів у турбулентному зовнішньому середовищі. Напевно, саме ці характеристики реальної «потрібності» і стабільності, у поєднанні з якісним ризик-менеджментом, служать запорукою якісного зростання нашої клієнтської бази та стійкості бізнесу», - акцентував Тамаш Хак-Ковач.

Відзначимо, в 2015 році ОТП Банк продовжує реалізовувати зважену кредитно-фінансову політику і розвивати пріоритетні напрями бізнесу (роздрібний і корпоративний банкінг, Private & Premium Banking).

Так, в обслуговуванні фізичних осіб ОТП Банком було запропоновано тарифний пакет «IT Professional», призначений для клієнтів-ФОП, які займаються діяльністю в IT-галузі. Відповідаючи на об'єктивні очікування вкладників в умовах підвищеної непевності, ОТП Банк презентував новий депозитний продукт - строковий депозит зі зростаючою процентною ставкою та щомісячною виплатою відсотків «Прогресивний».

Для клієнтів преміального сегмента ОТП Банк розробив пакет Private Banking «Elite», основою якого стала картка необмежених можливостей World Elite MasterCard.

Послідовно оновлюючи продуктову лінійку з урахуванням реальних потреб корпоративних клієнтів, ОТП Банк вивів нові спеціалізовані тарифні пакети «Локальний» для клієнтів, орієнтованих у своїй діяльності на внутрішній ринок, і «Міжнародний» для клієнтів, які поєднують зовнішньоекономічну з роботою в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація