UA

ОТП Банк уклав меморандум про співпрацю з UPG

ОТП Банк та UPG (ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ») пропонують клієнтам нову партнерську програму у межах проекту «ОТП Агро Фабрика» на придбання паливно-мастильних матеріалів.

UPG (ПП «УКРПАЛЕТСИСТЕМ») – українське підприємство, що працює на ринку паливно-мастильних матеріалів України з 2003 року. Діяльність компанії охоплює два основних напрямки: оптові продажі (бензовозні норми) та роздрібні продажі (мережа АЗС upg) світлих нафтопродуктів. ПП «Укрпалетсистем» – це досвідчена, динамічна та амбітна компанія, що не зупиняється на досягнутому та впевнено крокує вперед.

«ОТП Агро Фабрика» співпрацює з аграріями вже бiльше 4 років, тому перелік партнерських програм передбачає пропозиції як з фінансування витрат на придбання засобів захисту рослин, насіннєвого матеріалу, мінеральних та мікродобрив, так і для придбання товарів паливної групи. Саме тому кожен клієнт може віднайти пропозицію саме для себе.

Більше інформації – за посиланням.

Разом ми можемо більше!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація