UA

ОТП Банк та BINFIELD пропонують вигідні кредити для аграріїв

За умовами угоди про співпрацю й партнерської програми від ОТП Банку та BINFIELD агровиробники можуть отримати кредит до 15 млн грн для придбання товарів компанії. Проект запроваджений у межах концепції Агро Фабрика від ОТП Банку.

Саме завдяки досвіду та аналізу міжнародної практики ОТП Банк у співпраці з BINFIELD реалізовують спрощений і стандартизований підхід у фінансуванні фермерів. Банк розробив спеціальний та простий механізм фінансування аграріїв, розширивши можливості отримання такого фінансування через лояльні вимоги. Максимальна сума кредиту може становити 15 млн грн. Для кредитних лімітів до 3 млн грн можливе фінансування без надання застави.

Для отримання кредиту агровиробнику потрібно:

  • узгодити з BINFIELD умови поставки товарів (мінеральних/мікро/спеціальних добрив);
  • отримати від ОТП Банку попереднє рішення щодо надання кредиту;
  • надати банку повний пакет документів для оформлення кредиту та відкрити рахунок (UAH);
  • укласти з ОТП Банком кредитний договір із спеціальною відсотковою ставкою та отримати кредитні кошти;
  • укласти з BINFIELD договір поставки та оплатити його за рахунок отриманих кредитних коштів.

Отримай фінансування вже зараз!

BINFIELD – відповідальний постачальник продукції сільськогосподарського призначення і завжди працює над розширенням можливостей агровиробників.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація