UA

Наталія Лукаш увійшла до ТОП-20 найкращих HR країни

За версією спецпроєкту Business HReformation 2020 журналу «Бізнес» Наталію Лукаш визнано однією з кращих фахівців у галузі.

«2020 рік – це рік-виклик. Рік закінчується, і я можу впевнено стверджувати, що команда OТП Банку використала всі можливості, які нам подарував цей рік, адже криза – це завжди шанс. Ми впевнено рухались вперед, ми зберегли нашу команду, ми не скорочували персонал та рівень доходу. Нам вдалося не тільки підтримати те, що маємо, але й створювати нові можливості для сталого розвитку команди та бізнесу, – поділилася пані Наталя, директор департаменту управління персоналом АТ "ОТП БАНК". – Приємно визнавати, що OТП Банк є лідером не тільки у фінансових показниках, рейтингах стійкості банків, але й у роботі з командою».

Саме під керівництвом пані Наталі HR-команда ОТП Банку професійно допомагала не відчувати значних змін, які спричинила пандемія: від майстерного та оперативного вирішення питань кадрового адміністрування – до мистецтва внутрішніх комунікацій та мотивації колег.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація