UA

ОТП Банк отримав нагороду «Кращий роздрібний банк в Україні» від Global Banking and Finance Awards -2021

ОТП Банк отримав нагороду «Кращий роздрібний банк в Україні» від Global Banking and Finance Awards -2021

ОТП Банк отримав нагороду у категорії «Роздрібні банківські нагороди» — «Кращий роздрібний банк в Україні» від Global Banking and Finance Awards -2021. Про це повідомляється на сайті Global Banking and Finance Awards.

За словами Олега Клименка, члена правління, відповідального за розвиток роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК», у минулому році банк значно покращив свої позиції у роздрібному бізнесі та запровадив низку інноваційних продуктів та сервісів. «ОТП Банк у сегменті роздрібного бізнесу невпинно реалізує стратегію нарощування обсягів та збільшення частки ринку, дотримуючись при цьому високих стандартів якості сервісу, клієнторієнтованості та впровадження інноваційних рішень. Cеред ключових здобутків минулого року — збільшення клієнтської бази до 1,1 млн. клієнтів-фізичних осіб, зокрема, преміальних клієнтів та клієнтів приватного банкінгу — до 40 тис, підвищення обсягу вкладів приватних клієнтів до 5.7 млрд грн; портфелю наданих споживчих кредитів — до 5,2 млрд грн, користувачів інтернет банкінгу OTP Smart — майже до 1 млн», підкреслив банкір.

Зі свого започаткування у 2011 році, Global Banking and Finance Awards відзначає іноваційність, досягнення, стратегічність, прогресивність та зміни, що надихають, які відбуваються у міжнародній фінансовій спільноті. Нагороди було запроваджено, аби здійснювати визнання компаній будь-яких розмірів, які вирізняються у певних сферах експертизи та відмінності у фінансовому світі.

Global Banking and Finance Awards -2021 присуджуються в таких сферах як банки, валютні біржи, страхування, пенсійні фонди, хеджувальні фонди, проектні фінанси, інвестиційний менеджмент, активи та управління приватним капіталом, корпоративна соціальна відповідальність та інших.

Більше про продукти та сервіси роздрібного бізнесу ОТП Банку можна дізнатися тут.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація