UA

ОТП Банк подарував 2-й у 2021 р. автомобіль своєму клієнту у межах акції «Автозабава»

ОТП Банк подарував  2-й  у 2021 р. автомобіль своєму клієнту у межах акції «Автозабава»

ОТП Банк подарував 12-й автомобіль за акцією «Автозабава» та другий автомобіль Volkswagen T-Roc 2021 у цьому році своєму клієнту Роману Торжевському.

Привітав переможця акції та передав йому ключі від нового автомобіля член правління ОТП Банку Тарас Проць біля центрального офісу банку у Києві 30 червня п.р. (вул. Жилянська, 43).

Як повідомив під час церемонії Р. Торжевський, «виграти автомобіль допоміг мені, напевно, оформлений кредит». «Хоча, коли реєструвався як учасник акції, мало сподівався на виграш. Зараз відчуття не передати словами – отримати такий подарунок — це дуже круто. Тож, можу порадити усім клієнтам банку — обов'язково вірте, перш за все, в ОТП Банк», — наголосив він.

За словами Л. Сироти, директора департаменту з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею, акція ОТП Банку та MasterCard «Автозабава 3.0» продовжує в Україні чудову традицію материнського банку в Угорщині, який розігрує автомобілі серед своїх клієнтів з 1961 року. «Я вважаю цю акцію найяскравішою та наймасштабнішою на українському ринку. Банк розігрує автомобілі серед клієнтів, які користуються карткою Mastercard та відкрили депозит або отримали кредит, майже кожні два місяці. Акція триває триває вже третій рік поспіль. І при цьому щороку підвищується клас автомобіля. Сьогодні був вже 12-тий автомобіль для наших клієнтів, ще три чекають на нових власників протягом 2021 року. А ще — щотижнево ми розігруємо 40 літрів бензину серед усіх зареєстрованих в акції клієнтів», — розповіла банкір.

Р. Торжевський є клієнтом відділення у м. Дніпро та активно користується різними продуктами банку.

Детальніше про умови акції від ОТП Банку та Mastercard «Автозабава» за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація