UA

Акція «Будь SMART з OTP BANK! 2.0» стартувала 1 липня п.р.

Акція «Будь SMART з OTP BANK! 2.0» стартувала 1 липня п.р.

Акція «Будь SMART з OTP BANK! 2.0» стартувала 1 липня п.р. у всіх відділеннях ОТП Банку.

Згідно з умовами акції, аби взяти участь в акції необхідно бути держателем або оформити одну з карток Visa від OTП Банку: Vodafone Bonus Card, OTP Tickets Travel Card, eVisa та здійснити з її допомогою не менш ніж 5 транзакцій на суму не менш ніж 200 грн. протягом одного етапу акції.

Акція діє з 01.07.2021 по 30.09.2021 включно і складається з 3-ох етапів:
1. 01.07.2021 року – 31.07.2021 року;
2. 01.08.2021 року – 31.08.2021 року;
3. 01.09.2021 року – 30.09.2021 року.

За результатами кожного етапу та усієї акції у цілому банк за допомогою Random.org визначить переможців, як отримають один з цінних смарт-подарунків, а саме — робот-пилосос Xiaomi, очищувач повітря Phillips, акустична система Bose, ігрова приставка Playstation 5.

На першому етапі подарунки отримають 15 переможців, на другому та третьому – по 10 переможців. За результатами усієї акції серед усіх учасників акції, які виконають її умови в будь-якому Етапі Акції, але не отримають інших подарунків) буде розіграно три подарунки.

Транзакції здійснені протягом одного із етапів до наступного етапу не переносяться і не враховуються у наступному етапі.

Акція «Будь SMART з OTP BANK! 2.0» реалізується другий рік поспіль за підтримки Visa Int.

Детальніше про умови акції «Будь SMART з OTP BANK! 2.0», про картки від ОТП Банку за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація