UA

ОТП Банк та Mastercard виступили генеральними партнерами Відкритого чемпіонату України з гольфу-2021

ОТП Банк та Mastercard виступили генеральними партнерами Відкритого чемпіонату України з гольфу-2021

Private banking ОТП Банку разом із Mastercard виступили генеральними партнерами найскладнішого українського чемпіонату з гольфу — Відкритого чемпіонату України–2021, що відбувся 16-18 липня п.р. у Харкові, у ГК Суперіор, під егідою Всеукраїнської федерації гольфу.

У чемпіонаті брали участь чоловіки та жінки — аматори та юніори.

Ці змагання є кваліфікаційними, а результати змагань подаються до Світового гольф рейтингу серед аматорів WAGR. Тож, чемпіонат України є найголовнішою щорічною подією в українському гольфі.

За інформацією ВФГ, у ході чемпіонату в гольф-клубі Суперіор найвитриваліші спортсмени три дні боролися за звання кращих. Щодня гольфісти грали з найскладніших пін позицій. Результати гри свідчили про міцну конкуренцію серед претендентів на перемогу.

За результатами трьох турнірних раундів, переможцями стали у номінаціях Відкритої першості та національної першості стали Софія Пилипенко серед дівчат та Тимур Алалін серед чоловіків. С.Пилипенко одночасно стала наймолодшою чемпіонкою України за всю історію українського гольфу, завоювавши першість у 14 років.

У номінації Open Stableford (з урахуванням гандикапу) першість серед гольфісток виборола Пилипенко Оксана, а серед чоловіків — Галицький Михайло. У номінації Nearest to the pin першою стала Альона Терещук та Томас Мурдош, у Longest Drive — Ельвіра Растворцева та Руслан Гаркавенко.

«З кожним роком молоді гольфісти показують все кращі результати. Cьогодні серед чемпіонів з’явилися нові імена. Вже другий рік поспіль ми робимо ставку на молодь і це приносить чудові результати. Вітаю переможців та призерів чемпіонату та сподіваюсь, що наша Збірна, вже за декілька років, досягне рівня Олімпійських Ігор», — прокоментував результати чемпіонату президент Всеукраїнської федерації гольфу Віталій Хомутиннік.

На урочистій церемонії нагородження Марія Федорович отримала посвідчення Майстер спорту, Тимур Алалін — кандидата в майстри спорту, а всі призери — цінні подарунки від ОТП Банку та Mastercard.

Підтримка розвитку гольф культури ОТП Private banking відбувається згідно з меморандумом  про співпрацю з Всеукраїнською федерацією гольфу.

Private banking — привілейоване банківське обслуговування з персональним менеджером, елітними платіжними картками та вишуканими послугами, серед яких —включає операції в інтересах клієнтів з цінними паперами, у т.ч. ОВДП у USD та EUR, державними єврооблігаціями, інвестиційними та пенсійними фондами, інвестиції у безготівкове та готівкове золото, проведення складних міжнародних угод, інвестицій та диверсифікації портфелів, обслуговування в аеропортах по всьому світу  та організація чартерних рейсів.

Детальніше про Private Banking — за посиланням.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація