UA

Клієнти ОТП Банку отримали змогу дистанційно оформлювати кредити на споживчі товари

Клієнти ОТП Банку отримали змогу дистанційно оформлювати кредити на споживчі товари

ОТП Банк запровадив для клієнтів дистанційне підписання кредитних договорів з використанням електронного підпису (one time password).

Реалізоване рішення дозволяє виключити необхідність фізичної присутності клієнтів у відділеннях банку та створює додаткові умови для розвитку споживчого кредитування.

Тепер клієнт може обрати товар, що йому сподобався, на сайті інтернет-магазину партнерської мережі ОТП Банку і оформити на нього кредит, не виходячи з дому. Ліміт на покупки складає до 200 000 гривень, що значно збільшує можливості у порівнянні з кредитним лімітом на картці. Підписання договору відбувається в електронному вигляді, шляхом використання one time password, що надсилається на фінансовий номер телефону.

Послуга передбачає можливість для клієнтів після укладання договору мати доступ до своїх документів онлайн. Також ці документи надсилаються банком на персональну пошту клієнта.

Проєкт із запровадження дистанційного підписання кредитних договорів для ОТП Банку реалізувала команда спеціалістів компанії DATAS Technology.

«Це наша відповідь на COVID–обмеження та міцна підтримка партнерських мереж, і особливо – наших клієнтів, які отримали додаткові можливості. Це значно посилить позиції банку на ринку роздрібного кредитування, зробить покупки безпечнішими та вигіднішими напередодні новорічних свят», – відзначила керівник відділу розвитку ІТ систем роздрібного кредитування Ірина Тарабанько.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація