UA

ОТП Банк відкрив нове відділення в Києві

Надання клієнтам доступного, повного і комфортного банківського сервісу європейської якості є пріоритетним стратегічним завданням ОТП Банку. Черговим етапом послідовної реалізації цієї бізнес-стратегії стало відкриття спеціального відділення ОТП Банку в Києві «Набережне», яке розташувалося за адресою: м Київ, вул. Дніпровська набережна 16.


ОТП Банк відкрив нове відділення в Києві

Урочисте відкриття відділення відбулося за участю керівництва ОТП Банку. Зокрема, відкриття відвідали: голова Наглядової ради АТ «ОТП Банк» пан Золтан Майор; голова правління банку Тамаш Хак-Ковач, начальник Управління продажів роздрібного бізнесу та управління мережею Леся Сирота, директор Центральної регіональної дирекції Костянтин Откаленко, начальник нового відділення «Набережне» Олег Савченко, а також інші причетні співробітники.

«ОТП Банк інвестував кошти в розширення своєї присутності з абсолютно зрозумілою метою – стати ближче до клієнта і зробити більш доступними необхідні банківські послуги і продукти. Відкриття нового відділення «Набережне» на території компанії-автодилера для нас служить своєрідним пілотом, в якому ми хочемо протестувати доцільність відкриття в майбутньому таких спеціальних відділень в інфраструктурних точках (торгово-розважальних центрах, аеропортах тощо). Саме попитом на такі представництва банку ми будемо коригувати нашу стратегію розвитку», - зазначив член правління ОТП Банку Володимир Мудрий.


ОТП Банк відкрив нове відділення в Києві

Нагадаємо, ОТП Банк послідовно реалізує стратегію бізнес-орієнтованого і клієнто-центричного розширення не тільки на рівні регіональної мережі банку в Україні, а й на рівні всієї групи OTP Group в Європі. Як зазначив голова наглядової ради українського АТ «ОТП Банк» Золтан Майор: «Ми дуже стабільна і міцна банківська група, нехай не найбільша, але стабільна. У нас є надлишковий капітал, і ми шукаємо можливості для інвестування цього капіталу. Наша стратегічна мета – збільшувати нашу частку ринку в країнах присутності. Ми будемо і надалі уважно стежити за можливостями розширення, оскільки прагнемо посилити нашу присутність в регіоні».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація