UA

До послуг держателів карток Mastercard® від OTP Bank — тепер ще й придбання залізничних квитків в один клік

Віднині держателі карток Mastercard®, випущених АТ «ОТП Банк», зможуть купувати залізничні квитки з допомогою цифрових гаманців Masterpass просто в один клік. Придбання квитків здійснюється через сайт ПАТ "Українська залізниця" навіть без фізичної наявності картки. Сервіс уже доступний на основній та мобільній версіях сайту.

Masterpass™ від Mastercard® — це простий, зручний і надійний електронний гаманець для швидшого та безпечного шопінгу в тисячах онлайн-магазинів та в мобільних додатках. Цифрові гаманці Masterpass зберігають дані банківських карток різних платіжних систем та банків, даючи можливість розраховуватись без потреби щоразу вводити карткові реквізити для оплати (CVC-2 код, номер картки тощо). Платформа цифрових гаманців Masterpass доступна в Україні на сайтах і в мобільних додатках понад 2000 торговців з липня 2016 року.

Якщо держатель картки від ОТП Банку вже має зареєстрований цифровий гаманець у Masterpass, система на сайті Укрзалізниці відкриє доступ до раніше доданих карток після авторизації на сайті та підтвердження номеру мобільного телефону. Створити свій цифровий гаманець і додати банківські картки можна також і безпосередньо на сайті.

«Ми не перший рік свідомо працюємо над створенням банківських продуктів і сервісів, які вписуються в концепцію подорожей і туризму. Адже наша цільова аудиторія — це активні, дієві люди, відкриті для нових можливостей і досвіду. Природньо, що нова опція простого безготівкового придбання залізничних квитків абсолютно відповідає потребам наших клієнтів, особливо у гарячу літню пору відпусток», — відзначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Нагадаємо, картковий портфель ОТП Банку включає унікальні карткові пропозиції, які поєднують надійність (технології безконтактної оплати Mastercard та 3D Secure), зручність користування коштами (безкоштовний Інтернет-банкінг OTP Smart), кредитний ліміт до 100 000 грн, програми лояльності (зокрема, Mastercard Rewards® та «Mastercard Більше»), бонуси та привілеї від партнерів, консьєрж-сервіс тощо.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація