UA

Компанія «Миронівський хлібопродукт» закупила сільгосптехніки в ОТП Лізинг на € 5 млн.

Компанія «ОТП Лізинг» підписала лізингову угоду з агрохолдингом «Миронівський хлібопродукт» (МХП) на закупівлю сільгосптехніки. За умовами угоди, ОТП Лізинг надасть техніку Case і FENDT на суму 5 млн євро терміном на 5 років.

«Ми дуже раді, що почали фінансувати не тільки в доларах США і гривнях, а й у євро. Нашим першим клієнтом за цим продуктом стала компанія МХП – блакитна фішка українського ринку. Загальний ліміт, відкритий для МХП, складає близько $ 14 млн, після того, як 5 млн. євро будуть вибрані. Ми вміємо реалізовувати великі і довгострокові лізингові угоди. Загальна сума активів ОТП Лізинг до кінця 2017 року зросте до 4,5 мільярдів гривень. Ми серйозно перевиконуємо свій план на 2017 рік», - прокоментував Андрій Павлушин, генеральний директор ТОВ «ОТП Лізинг».

Компанії почали співпрацю ще у 2013 році, коли ОТП Лізинг придбав портфель ING Leasing. Далі, в 2016 році, ОТП Лізинг затвердили МХП фінансування техніки на суму 5 млн. доларів США. На сьогоднішній день у розпорядженні МХП 173 одиниці лізингової сільгосптехніки від ОТП Лізинг.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація