UA

ОТП Банк підтримує виставку "Оригамі по-українськи. Різдвяні фантазії" в Ужгороді

Напередодні Різдвяних свят, ОТП Банк презентує до відвідування глядачів персональну виставку Оксани Лібак "Оригамі по-українськи. Різдвяні фантазії".

Оксана Лібак є членом спілки дизайнерів України, керівником гуртка оригамі ЗОЦНТТУМ, методистом МАНу, активним мистецьким діячом західноукраїнського регіону.


ОТП Банк підтримує виставку Оригамі по-українськи. Різдвяні фантазії в Ужгороді

Виставка проходить під егідою Посольства Японії в Україні – в залах Закарпатського музею народної архітектури та побуту з 27 грудня 2017 р. до 15 січня 2018 року. Урочисте відкриття виставки відбудеться 27 грудня о 15.00.

«На мій погляд, дана виставка є дуже цінною і цікавою саме через те, що вона творчо розмістилася на перехресті двох культур (японської і української), поєднала минуле і сучасність, втілила один із проявів мистецького потенціалу нашого талановитого регіону», - відзначив Сергій Федина, керуючий Регіональним відділенням АТ "ОТП Банк" в м. Ужгороді.

Ужгородка Оксана Лібак з любов’ю до дітей і до улюбленої справи навчає своїх учнів мистецтва оригамі, яке гармонізує мисленнєве і емоційне сприйняття світу, розвиває прострове мислення, дрібну моторику, вчить концентрації і наполегливості.

Саме завдяки поєднанню естетичного і навчального змісту, виставку "Оригамі по-українськи. Різдвяні фантазії" в Ужгороді» рекомендована до відвідування різним віковим категоріям, і зокрема – дітям!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація