UA

Вперше в Україні поповнення пенсійного рахунку в «ОТП Пенсія» за рахунок бонусів Mastercard Rewards

АТ «ОТП Банк» та міжнародна платіжна система Mastercard вперше в Україні впровадили унікальну можливість для власників карток Mastercard від ОТП Банку перевести свої бали, накопичені у бонусній програмі Mastercard® Rewards, у заощадження в недержавному пенсійному фонді «ОТП Пенсія».

Наразі «Каталог винагород» включає два варіанти поповнення – на 200 та 500 гривень. Єдина умова – наявність індивідуального пенсійного рахунку в «ОТП Пенсія», який можна відкрити у будь-якому відділенні ОТП Банку.

«Ми пишаємося, що стали першими в Україні, хто впровадив внески у пенсійний фонд за рахунок бонусів від використання платіжних карток. Відтепер, здійснюючі щоденні покупки, клієнти ОТП Банку отримують можливість заощаджувати на недержавну пенсію. А ми, у свою чергу, використовуємо свій багаторічний досвід і професіоналізм для надійного зростання цих пенсійних коштів», – відзначила Наталя Меженська, голова Ради фонду «ОТП Пенсія».

Діяльність недержавного пенсійного фонду «ОТП Пенсія» передбачає залучення пенсійних внесків від фізичних та юридичних осіб, інвестування цих коштів з метою їхнього примноження і захисту від інфляції та здійснення пенсійних виплат учасникам по досягненню ними пенсійного віку. Портфель фонду складається з найбільш надійних інструментів фінансового ринку – банківських депозитів, державних та банківських облігацій, що забезпечують захист та постійне зростання пенсійних накопичень клієнтів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація