UA

Лінійка партнерських програм автокредитування ОТП Банку розширилася пропозицією Winner Finance

Спеціальні умови кредитування АТ «ОТП БАНК» по програмі Winner Finance

Активно розвиваючи напрямок автокредитування, ОТП Банк невпинно розширює перелік партнерських програм з автодилерами, і відтепер пропонує клієнтам спеціальні умови на придбання нових легкових автомобілів брендів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley з використанням кредитних коштів від ОТП Банку за програмою Winner Finance.

Так, за умовами програми, кредит надається в гривні на суму до 1,25 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% строком до 6 років. При цьому, в залежності від суми авансового внеску, фіксована процентна ставка може знижуватися до 0,01%. Форма погашення заборгованості по кредиту та відсотків обирається клієнтом самостійно, а дострокове погашення кредиту здійснюється без комісій.

«Ми прагнемо надавати нашим клієнтам найкращі фінансові рішення для будь-яких потреб. Наразі автокредитування є однією з найбільш затребуваних послуг, тож ми дбаємо, аби ця потреба наших клієнтів була задоволена оптимальним чином. Широкий вибір моделей, вигідні умови фінансування та надійність партнерів – все це поєднано у партнерській програмі автокредитування ОТП Банку Winner Finance», - зазначив Віталій Скоробогатий, начальник відділу розвитку автомобільного кредитування АТ «ОТП Банк».

Активно розвиваючи напрямок автокредитування ще з початку року, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: HONDA, Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.

«Віннер Груп Україна», володіючи 25-річною історією діяльності в Україні, виступає одним із лідерів вітчизняного автомобільного бізнесу. Наша дилерська мережа, яка офіційно представляє Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley, пропонує автомобілі, запчастини, сервісне обслуговування та клієнтський досвід світового рівня у більше ніж 50 дилерських центрах. «Віннер Коледж» навчає та розвиває всіх членів команди «Віннер» задля забезпечення сервісу найвищого рівня. Також «Віннер» будує та обслуговує житлову та комерційну нерухомість. «Віннер» націлений бути прикладом чесного, прозорого і соціально відповідального бізнесу, підвищувати якість життя клієнтів і співробітників, надаючи першокласні товари, послуги та кар'єрні можливості.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація