UA

Вже навіть дещо звично – Private Banking ОТП Банку знову одержав нагороду від Euromoney

За результатами щорічного дослідження Private Banking and Wealth Management Survey 2018, проведеного міжнародним фінансовим виданням Euromoney, ОТП Банк названий кращим по роботі з сім'ями клієнтів Private Banking в Україні, удостоївшись перемоги в номінації «Family Office Services» (при чому другий рік поспіль!).

Звичайно, як банк, котрий вже десятиліття успішно розвиває стратегічний напрямок обслуговування заможних клієнтів, ОТП Банк був також високо поцінований в низці інших номінацій, зокрема: обслуговування клієнтів вищого рівня заможності «Super affluent clients», дослідження і консультування з формування інвестиційного портфеля «Research and Asset Allocation Advice». Більше того, за такими напрямками, як управління активами, інвестиційний банкінг, обслуговування міжнародних клієнтів, ОТП Банк зміг суттєво підвищити свої позиції.

Загалом, знову ж за традицією, Private Banking ОТП Банку посів почесне місце у трійці кращих за загальним заліком у номінації «Best private banking services overall» і став №2 за напрямком «комерційний банкінг».

«Відзначу, що наш досвід і експертиза в обслуговуванні приватних клієнтів (адже ми розвиваємо цей напрямок ще з 2008 року) не стали якимось стримуючим фактором. Ми знаємо наших клієнтів, і ми постійно знаходимось в пошуку нових рішень, нових пропозицій, які б задовольняли актуальні потреби і забезпечували додаткові переваги для наших клієнтів. А підтримання високого рівня обслуговування в рамках Family Service взагалі є вже «the must» для наших менеджерів», - зазначила Вікторія Мислива, начальник Управління приватного банкінгу АТ «ОТП Банк».

Варто відзначити, що приналежність до міжнародної банківської групи OTP Bank, що володіє визнаним лідерством обслуговування заможних клієнтів у Європі, а також наявність в Україні інших фінансових компаній групи (КУА «ОТП Капітал», лізингова компанія «ОТП Лізинг»), забезпечує клієнтам Private Banking ОТП Банку цілу низку додаткових переваг. Наприклад, за потреби диверсифікувати свої заощадження в різні валюти і інструменти, ОТП Банк має змогу запропонувати клієнтам Private Banking альтернативи банківським депозитам з більш високою прибутковістю (і ОВДП, і інвестиційні фонди OTP Capital). Клієнти Private Banking отримують повну консультацію щодо відкриття рахунку за кордоном, зокрема, в Private Banking OTP Hungary (Угорщина), а завдяки валютній лібералізації зацікавленість клієнтів в отриманні індивідуальних ліцензій постійно зростає.

Нагадаємо, Private Banking ОТП Банку неодноразово отримував визнання високого рівня послуг безлічі авторитетних видань (The Banker, World Finance, Ukrainian Banker Awards і інші), а також був удостоєний таких високих нагород, як Best Wealth Management Provider і Luxury Lifestyle Award.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація