UA

ОТП Банк відзначає 20-річчя діяльності в Україні!

ОТП Банк відзначає 20-річчя діяльності в Україні!

20 років тому, 2 березня 1998 року, ОТП Банк почав свою історію в Україні (тоді ще під назвою «Райффайзенбанк Україна»). ОТП Банк став одним із перших іноземних банків в Україні, а разом з тим – і одним із перших – у багатьох банківських напрямках. Першопроходець у структурованому торговельному, проектному й інвойсному фінансуванні для корпоративних клієнтів (загалом законодавець корпоративного банкінгу). Згодом один із засновників сучасного Private Banking в Україні – нині вже визнаний лідер цього сегмента. Пізніше піонер роздрібного споживчого кредитування – і тепер один із найактивніших банків, який реально і відповідально кредитує населення... Від невеликого європейського банківського «бутика» в 1998 році ОТП Банк виріс до справжнього маркет-мейкера українського банківського ринку.

Свій знаковий ювілей ОТП Банк націлений відзначити так само змістовно і з користю для всіх залучених сторін. В рамках програми заходів, що планується до реалізації протягом всього року, банк хоче не тільки подякувати і висловити пошану співробітникам, клієнтам і партнерам, а й створити відповідний інтелектуальний, соціально корисний, консолідуючий результат. Так, особливого фокусу протягом святкового року здобувають напрацьовані практики банку у сфері корпоративної соціальної відповідальності і благодійності.

«Безумовно, дуже приємний і урочистий статус ювіляра, водночас, привносить для нас деякі додаткові обов‘язки. У цей святковий рік ми хочемо проявити і дати клієнтам і суспільству не тільки нашу клієнтоорієнтованість і соціальну відповідальність, котрі і так сповідуємо у щоденній роботі, а й дещо більше. Без зайвого пафосу, ми прагнемо зміцнити дух спільності нашої команди з нашими клієнтами, партнерами і громадою. Саме для цього наразі розробляємо відповідні формати і проекти», - відзначив Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк».

Своєрідною візитівкою або інформаційним хабом 20-річчя ОТП Банку слугуватиме спеціально розроблений ювілейний мікро-сайт 20-years.otpbank.com.ua, на якому розміщуватиметься вся хроніка святкування і багато цікавинок. Наприклад, вже зараз відвідувачі сайту можуть ознайомитися з інтерактивним таймлайном, що містить віхові позначки історії ОТП Банку, інфографікою «ОТП Банк у своє 20-річчя», на якій у креативний спосіб нанесено основні актуальні показники банку, отриманими привітаннями на адресу банку тощо. Сторінка мікро-сайту «Святковий рік з OTP Bank» сповіщатиме про всі заходи і проекти, що здійснюватимуться протягом року.

Отже, свято починається...

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація