UA

ОТП Банк увійшов до переліку надійних банків, складеного Мінфіном для бюджетних виплат

Міністерство фінансів опублікувало результати конкурсу з відбору довірених банків для виплат пенсій, стипендій, грошової допомоги та інших держвиплат, включаючи заробітну плату працівникам бюджетних установ.

Згідно з прийнятим рішенням конкурсної комісії Міністерства фінансів України до списку довірених банків увійшли фінустанови, які відповідають низці ключових критеріїв надійності і ділової репутації. У перелік таких 34 установ логічно увійшов і ОТП Банк.

«Наше рішення здійснювати бюджетні виплати засноване на двох аргументах. По-перше, це поліпшення обслуговування вже існуючих клієнтів, оскільки раніше наші клієнти, у разі потреби оформлення пенсії або інших соціальних виплат, були вимушені звертатися в інший банк. І, по-друге, додавши цю опцію в нашу сервісну пропозицію, ми стаємо доступнішим банком і для такого сегмента клієнтів, як державні службовці і співробітники бюджетних установ. А це і є наша стратегія – бути універсальним банком з кращою якістю сервісу для клієнтів, банком, з яким просто співпрацювати!», - прокоментував Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Нагадаємо, в ОТП Банку реалізація зарплатних проектів можлива як на базі платіжних карток міжнародної платіжної системи Visa International, так і MasterCard Worldwide. Крім того, для зарплатних карток MasterCard діє програма винагород. У рамках програми, окрім подарунків, бонусів і винагород за розрахунки карткою, пропонується унікальна можливість перевести свої бали в заощадження на індивідуальному пенсійному рахунку у Відкритому пенсійному фонді «ОТП Пенсія».

В цілому, визнання ОТП Банку надійною фінансовою установою є очевидним результатом його роботи. За результатами щорічного комплексного рейтингу "50 провідних банків України", складеного компанією «Фінансовий клуб», ОТП Банк був відзначений у цілій низці номінацій (Кращий Топ-менеджер банку, Кращий преміальний банкінг, Кращий ощадний вклад). Ко-брендова картка для автомобілістів Global Auto Card ОТП Банку була визнана «Кращим ко-брендом» на церемонії нагородження кращих банків України за розвиток фінансових продуктів і сервісів FinAwards 2018. Експерти відзначили такі переваги карткового продукту ОТП Банку, як: вигода для клієнта (кешбек, бонуси від партнерів, умови), простота і прозорість використання, технологічність і функціональність.

Послідовно реалізуючи комплексну програму діджиталізації банківського обслуговування, ОТП Банк забезпечує все більше переваг і зручностей також і для дистанційного здійснення клієнтами операцій за допомогою онлайн-сервісів (зокрема, системи Інтернет-банкінгу OTP Smart з мобільними додатками, роботизованого контакт-центру, Telegram-боту тощо).

Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація