UA

Оновлений мобільний додаток OTP Smart стає ще зручнішим та функціональнішим!

З метою подальшого спрощення самостійного управління фінансовими потоками ОТП Банк впроваджує оновлення мобільних додатків системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart для операційних систем Android та iOS, що пропонують користувачам новий покращений функціонал.

Так, оновлення мобільного додатку OTP Smart до найновішої версії дозволить просто зі смартфону користуватися декількома нововведеннями, зокрема:

  • здійснювати швидкі перекази між власними рахунками, лише перетягнувши поле одного рахунку на поле іншого та вказавши бажану суму переказу;
  • більш зручно керувати найпопулярнішими розділами «Карти» та «Депозити», адже відтепер вони розташовані у верхніх рядках меню головного екрану.

Крім цього, у оновлених версіях мобільних додатків реалізовані інші незначні доопрацювання та виправлення.

«В рамках реалізації комплексної програми діджиталізації банківського обслуговування ми прагнемо забезпечувати все більше переваг і зручностей саме для дистанційного здійснення клієнтами операцій за допомогою онлайн-сервісів – перш за все, системи Інтернет-банкінгу OTP Smart та її мобільних додатків. Тому нам дуже важливо розвивати функціонал цих сервісів у відповідності до відгуків та прохань самих користувачів», - прокоментував нововведення Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

Нагадаємо, з метою надання клієнтам інформації щодо функціоналу системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart в інтерактивному режимі в мережі Інтернет було розроблено посібник користувача системи.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05 або e-mail otpsmart@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація