UA

ОТП Банк спрощує оформлення тендерних гарантій для українських підприємств

ОТП Банк продовжує впроваджувати прості, швидкі та беззаставні продукти для середнього та малого бізнесу, враховуючи нагальні потреби клієнтів. Тому з 1 липня ОТП Банк запроваджує спрощену процедуру оформлення тендерних гарантій за допомогою електронного документообігу, без необхідності відвідування клієнтами відділень банку. Тендерна гарантія «Швидкісна» розроблена для участі в публічних державних закупівлях українськими підприємствами в з річним обігом до 100 млн грн без ПДВ.

Це стало можливим завдяки значному попередньому досвіду ОТП Банку з налагодження процесу електронного документообігу з клієнтами-юридичними особами в цілому, та роботи з даним фінансовим інструментом, зокрема.

Таким чином, спрощена процедура оформлення тендерної гарантії для українських підприємств передбачає:

  • онлайн оформлення;
  • відсутність застави;
  • фіксовану вартість;
  • мінімум документів;
  • рішення за 2 години за умови наявності поточного рахунку в ОТП Банку.

«ОТП Банк має великий досвід  з надання швидких спрощених кредитних продуктів для середнього та малого бізнесу як-от овердрафт «Гостинний» та агрокредит «Миттєвий». Тому ми впевнені, що тендерна гарантія «Швидкісна» повністю відповідає ключовим критеріям вибору банку-гаранта для клієнта. І ми прагнемо бути саме таким корисним, легким, зручним банком  першого вибору для бізнесу», - зазначила Ольга Волкова, директор Департаменту корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП БАНК».

Про інші пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація