UA

Вже понад 100 000 клієнтів ОТП Банку активно використовують інтернет-банкінг OTP Smart

У рамках реалізації комплексної програми діджіталізаціі ОТП Банк щодня працює над удосконаленням системи інтернет-банкінгу OTP Smart, яка на сьогодні налічує вже понад 100 000 активних користувачів.

Кожного дня клієнти за допомогою OTP Smart здійснюють грошові перекази, проводять оплати за послуги, управляють своїми платіжними картками, а також переглядають детальну інформацію по всім своїм рахунках. Найбільш популярні операції в OTP Smart – це грошові перекази між власними рахунками клієнтів, поповнення рахунку мобільного телефону, а також поповнення та списання з депозитного рахунку. Згідно зі статистикою банку, кожні 10 секунд клієнти здійснюють одну операцію в інтернет-банкінгу, а кожні 5 секунд відбувається успішний вхід в OTP Smart.

«Ми намагаємося забезпечувати максимально зручне дистанційне обслуговування клієнтів за допомогою наших онлайн-сервісів – системи інтернет-банкінгу OTP Smart і її мобільних додатків. При цьому ми завжди беремо до уваги всі побажання та відгуки наших клієнтів щодо роботи в OTP Smart, що, безсумнівно, впливає на їх щоденний вибір у використанні нашої системи інтернет-банкінгу», – зазначає Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

Більш детальну інформацію щодо функціоналу системи інтернет-банкінгу для приватних клієнтів OTP Smart можна отримати в Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05 або e-mail otpsmart@otpbank.com.ua, а також можна скористатися довідником користувача системи.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація