UA

Ласкаво просимо до нового відділення ОТП Банку в Одесі!

Ласкаво просимо до нового відділення ОТП Банку в Одесі!Безперервно удосконалюючи якість сервісу і прагнучи надати клієнтам не лише вигідні фінансові рішення, а й зручний доступ до них, 12 жовтня 2018 року для жителів Одеси відкрило двері нове відділення ОТП Банку «Південне», що розташувалося за адресою: м Одеса, пр. Шевченка, 4-А.

Розташувавшись на перетині ділових і туристичних потоків, нове відділення забезпечує зручний доступ до сервісів європейського банку в центральній частині Одеси як для жителів міста, так і для його гостей.

Нове відділення відповідає найвищим стандартам комфорту і безпеки і облаштоване у загальногруповому європейському форматі відділень міжнародної фінансової групи OTP Group.

Відділення «Південне»
Графік роботи: Пн - Пт 9.00-18.00
Операційна каса: Пн - Пт 9.15-17.30
65044, м. Одеса, пр. Шевченка, 4-А
Тел.: (048) 730-60-88

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05 або e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація