UA

Ласкаво просимо до нового відділення ОТП Банку в Одесі!

Ласкаво просимо до нового відділення ОТП Банку в Одесі!Безперервно удосконалюючи якість сервісу і прагнучи надати клієнтам не лише вигідні фінансові рішення, а й зручний доступ до них, 12 жовтня 2018 року для жителів Одеси відкрило двері нове відділення ОТП Банку «Південне», що розташувалося за адресою: м Одеса, пр. Шевченка, 4-А.

Розташувавшись на перетині ділових і туристичних потоків, нове відділення забезпечує зручний доступ до сервісів європейського банку в центральній частині Одеси як для жителів міста, так і для його гостей.

Нове відділення відповідає найвищим стандартам комфорту і безпеки і облаштоване у загальногруповому європейському форматі відділень міжнародної фінансової групи OTP Group.

Відділення «Південне»
Графік роботи: Пн - Пт 9.00-18.00
Операційна каса: Пн - Пт 9.15-17.30
65044, м. Одеса, пр. Шевченка, 4-А
Тел.: (048) 730-60-88

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05 або e-mail call.operator@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація