UA

Private Banking ОТП Банку визнаний кращим в Україні


Private Banking ОТП Банку визнаний кращим в Україні

За результатами престижного міжнародного рейтингу Global Private Banking Awards 2018, який щорічно проводить в Лондоні авторитетне видання The Banker та Professional Wealth Management (PWM), що входять до видавничої групи Financial Times Group, Private Banking ОТП Банку (Україна) удостоєний звання «Best Private Banking in Ukraine». Крім того, в рамках церемонії нагородження найбільший угорський банк OTP Bank Plc. вже в шостий раз отримав звання «Best Private Bank in Hungary».

Міжнародні експерти високо оцінили успіхи Private Banking в Україні в напрямку впровадження інноваційних підходів і реалізації актуальних рішень нових завдань. Так, за останній рік Private Banking в Україні збільшив число клієнтів на 20% (5 288 клієнтів), а також запровадив ряд інноваційних рішень в інтернет-банкінгу та запустив нові сервіси для заможних клієнтів.


Private Banking ОТП Банку визнаний кращим в Україні

«Вже більше 10 років ми успішно розвиваємо стратегічний напрямок з обслуговування заможних клієнтів Private Banking. Ми намагаємося завжди слідувати кращим світовим практикам у роботі з клієнтами і відповідати високим стандартам та очікуванням цього сегменту. А приналежність до міжнародної банківської групи OTP Bank, яка володіє визнаним лідерством обслуговування заможних клієнтів в Європі, надає нашим клієнтам ряд додаткових переваг. Саме тому наша перемога в міжнародному рейтингу Global Private Banking Awards 2018 – це не випадковість, а скоріше логічний наслідок планомірного розвитку преміального сервісу для наших клієнтів», – зазначила Вікторія Мислива, керівник напрямку Private Banking АТ« ОТП Банк».

На сьогодні для обслуговування клієнтів преміального сегменту відкриті відділення в обласних центрах України – в Києві, Дніпрі, у Львові, Одесі, в Харкові та Запоріжжі.

Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація