UA

ОТП Банк запустив продаж ексклюзивного пакету Premium Black Edition для преміального сегмента

З 15 січня 2019 року в ОТП Банку стартував продаж нового пакета для преміального сегмента – Premium Black Edition, який має унікальне наповнення для банківського ринку. Premium Black Edition – це преміум-сервіс, програми бонусів та лояльності, а також преміальний набір опції для подорожей, які допоможуть його власнику значно заощадити час.

Преміум-сервіс в рамках нового пакета передбачає для клієнта зручні опції:

  • персональний менеджер, який на зв'язку 24/7;
  • окрема Premium Line інформаційного центру ОТП Банку;
  • преміум консьєрж-сервіс;
  • спеціальний курс валют при валютних операціях;
  • доставка карти в офіс клієнта;

а також зручні послуги в аеропорті:

  • Fast Line в зонах вильоту та прильоту: швидке проходження митного та паспортного контролю, швидка реєстрація та здача багажу в терміналі D аеропорту «Бориспіль» та «Київ»;
  • відвідування Mastercard Business Lounge – безкоштовно в 9 столицях Європи;
  • доступ в Lounge key по всьому світу. 

У бонусну програму Premium Black Edition включено багато приємних сюрпризів, які компенсують витрачені гроші. Наприклад, cash-back балами Rewards до 50% – за розрахунки в Lounge Key, в кінотеатрах, в ресторанах та на всіх АЗС по всьому світу і за будь-яку транзакцію. Крім того, з травня 2019 року клієнти зможуть робити перерахування за допомогою бонусних балів на благодійність «Бали на Благо» та можливість переводити бали у гроші.

Програма лояльності в рамках преміального пакета дає клієнтові ряд знижок. Наприклад, на оренду сейфа, на E-ліцензії і SWIFT-перекази для тих, хто працює або навчається за кордоном, а також можливість відкриття кредитної лінія до 500 тис. грн та кредит готівкою до 750 тис. грн. Також передбачено безкоштовне зняття готівки в банкоматах та касах ОТП Банку і банкоматній мережі Атмосфера до 50 тис. грн на місяць.

«Сьогодні клієнти все більше віддають перевагу отримувати максимальний набір послуг та опцій в рамках одного банківського продукту. При цьому він повинен бути простим та інтуїтивно зрозумілим для нього і генерувати вигоду. Саме таким є наш новий преміальний пакет Premium Black Edition з ексклюзивною карткою Premium Black, яка відкриває велику кількість можливостей для свого власника, – розповідає Леся Сирота, Директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП Банк». – Ми намагалися врахувати усі побажання наших існуючих клієнтів. Всі наші програми лояльності та бонусів, а також преміум-сервіс вміщають максимально можливий набір банківських опцій. Вони корисні та вигідні. Ми впевнені, що аналогів нашого нового преміального пакета на ринку ви не знайдете».

Однією з відмінних рис нового Premium Black Edition є можливість оформити карту Premium Black для всіх членів сім'ї.

Вартість обслуговування нового Premium Black Edition складає 350 грн в місяць. Однак існує smart fee, коли клієнт зможе отримати обслуговування безкоштовно.

Більш детально ознайомитись з новим преміальним пакетом і замовити його можна за посиланням https://www.otpbank.com.ua/landing-page/premium-banking/.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація