UA

Apple Pay стає доступним держателям карток ОТП Банк

Відтепер держателі карток Mastercard та Visa від ОТП Банк можуть користуватися Apple Pay – легким, захищеним та індивідуальним платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонує швидкість та зручність.

В основі Apple Pay лежить безпека та конфіденційність. Якщо додати кредитну або дебетову картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні у пристрої, ні на серверах Apple. Натомість, присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і в захищеному режимі зберігається у мікрочипі «Безпечний Елемент» пристрою. Авторизація кожної транзакції відбувається завдяки генеруванню унікального одноразового динамічного захисного коду.

Apple Pay дуже просто налаштувати: користувачі і надалі матимуть змогу отримувати повний перелік нагород та бонусів завдяки додаванню кредитних або дебетових карток. У магазинах розраховуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і пізніших моделей, а також з Apple Watch.

Apple Pay сприяє легкому здійсненню онлайн-покупок у додатках і на веб-сайтах за допомогою Touch ID або подвійного кліка бокової кнопки, а також підтвердження операції через Face ID.

Завдяки Apple Pay не потрібно вводити довгі реєстраційні форми з контактними даними або повторно вказувати дані про доставку і виставлення рахунку. При оплаті покупок в додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 та новіших моделях, а також на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 та більш новіших моделях. Також можна користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому пристрої Mac не старше 2012 року випуску зі встановленою системою macOS Sierra, підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або новішої моделі, або ж безпосередньо з Apple Watch, а також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація