UA

Завершилася друга OTP Startup Program від OTP Group

Фінал другої міжнародної програми-акселератора стартапів від угорського OTP Bank Plc. завершився грандіозним демо-днем: 9 команд продемонстрували результати 12-тижневої роботи з експертами, потенційними інвесторами та менеджментом фінансових установ. Найкращі інноваційні рішення імплементують у роботу банківської операційної діяльності.

У фіналі презентували такі проекти:

  • Alyne Saas – платформа, що допомагає підтримувати ефективне дотримання законодавства та засад управління ризиками;
  • Bluecode – система мобільних платежів за кордоном на основі сканування;
  • Evrotrust – дистанційна ідентифікація клієнта та електронна аутентифікація рішень;
  • Heatventors – рішення для зберігання теплової енергії для серверних та офісних будівель;
  • Kasko – платформа, що надає гнучкі страхові послуги;
  • Staffino – рішення, що дозволяє контролювати якість обслуговування та безпосередній зворотній зв'язок клієнтів;
  • SymbaSync – платформа, що підтримує зовнішній і внутрішній набір персоналу на основі об'єктивної ідентифікації таланту та навичок;
  • Talk-A-Bot – чат-боти, що обслуговують широкий спектр функцій для автоматизації процесів обслуговування клієнтів;
  • Tresorit – зашифроване, захищене хмарне рішення для зберігання та обміну файлами.

Впродовж акселераційної програми усі учасники мали можливість відвідати більше ніж 35 годин професійних воркшопів, індивідуальних сесії з менторами стосовно найбільш актуальних тем в OTP LAB в угорському OTP Bank Plc.

Головна мета програми – досягти тривалої співпраці з якомога більшою кількістю учасників. Банк не оголошував переможців після пітчу-презентацій проектів. Однак офіційні партнери програми відзначили 3 претендентів (Staffino, Bluecode, Talk-A-Bot) спеціальними відзнаками.

Два роки тому OTP Group розпочала свою власну програму-акселератор, в основі якої була взаємодія. Оскільки важливо включати інноваційні рішення до робочих процесів та обслуговування клієнтів, незалежно від того, чи створена така інновація всередині компанії або поза межами організації.

OTP Startup Program виявилася ефективною платформою для детального аналізу перспектив рішень для запуску на ринку та для вибору потенційних партнерів. Банк враховуватиме цей досвід і продовжуватиме працювати з різними учасниками для розвитку партнерства.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація