UA

Акція «Вигравай авто з OTP Bank!» триває: подарували вже другий кросовер

Минулого тижня ОТП Банк привітав другу переможницю акції «Вигравай авто з OTP Bank!» та урочисто вручив приз – вже другий яскравий кросовер із 5 запланованих.

«Натхненні традицією материнського банку дарувати клієнтам автомобіль щоквартально, цього року ми розігруємо 5 кросоверів. Другий розіграш автівки продовжує надавати нам робочої наснаги для кращих результатів та доводить, що банк – це не тільки банківські продукти та сервіси, але й фінансовий порадник, який може приємно дивувати, та часом здійснювати мрії своїх клієнтів», – прокоментував Володимир Мудрий, Член Правління, який відповідає за розвиток роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

Нагадаємо, 5 автомобілів банк розігрує у 5 етапів, два із яких вже відбулися. Розклад наступних етапів має такий вигляд:

  • 01.08.2019 року – 30.09.2019 року (визначення переможця 16.10.2019 року);
  • 01.10.2019 року – 30.11.2019 року (визначення переможця 16.12.2019 року);
  • 01.12.2019 року – 30.12.2019 року (визначення переможця 15.01.2020 року).

Переможницею 2-го етапу стала Євгенія Тонконог, яка без перебільшень «намріяла» автівку.

«Ввечері, під кінець робочого дня, коли взяла слухавку, я почула: «Євгенія, це не першоквітневий жарт, але ви виграли автомобіль». Дзвонила керуюча відділенням. Але більш цікавим є те, що напередодні у нашій компанії був тренінг з щастя. Після цього я переглянула фільм «Секрет», у якому розповідають про візуалізацію мрій. Тепер я вірю, це – справді працює, тому що уявляла я себе за кермом нової автівки. З того моменту минуло буквально два тижні. Тепер завдяки персональному менеджеру ОТП Банку, яка зареєструвала мене в акції, я власниця кросовера. Мрійте більше!», – поділилася досвідом пані Євгенія.

Для участі необхідно зареєструватися на акційній сторінці сайту та розмістити депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору або з щомісячною сплатою відсотків, чи з капіталізацією відсотків строком від 180 днів (6 місяців) у відділенні банку або через інтернет-банкінг OTP Smart на суму від 10 000 грн.

До акції також можна долучитися, розрахувавшись карткою OTP Tickets Travel Card або OTP Vodafone Bonus Card на загальну суму від 10 000 грн. Кожні 10 000 грн – це новий шанс на виграш.

Переможці акції визначатимуться шляхом випадкової генерації чисел з бази учасників, які виконали умови акції, за допомогою сервісу random.org.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація