UA

ОТП Банк підтримав заходи з нагоди 60-ї річниці Угорської революції

З ініціативи Посольства Угорщини в Україні та за підтримки Комісії з вшанування пам’яті, створеної з нагоди 60-ї річниці Угорської революції та боротьби за незалежність, а також ОТП Банку, найближчими днями в Києві стартує програма культурних заходів, присвячена подіям 1956 року.

Відкриє програму культурних заходів концерт фортепіанної музики «Присвята Ференцу Лісту» що відбудеться 22 жовтня 2016 року о 19.00 у Національній філармонії України. Програма складатиметься з двох відділів: у першому відділі прозвучать такі фортепіанні твори Ференца Ліста як Totentanz, Угорські рапсодії №8, №19 та Етюд «Мазепа», а другому відділі - концерт №1 для фортепіано з оркестром мі-бемоль мажор та концерт №2 для фортепіано з оркестром ля мажор у виконанні Дьордя Оравеца (Угорщина) у супроводі Заслуженого академічного симфонічного оркестру Українського радіо, художній керівник і головний диригент – Володимир Шейко.

23-30 жовтня 2016 року в рамках кінофестивалю «Молодість» буде проведено ретроспективний кінофестиваль угорських фільмів, присвячений 60-й річниці угорської революції та визвольної боротьби 1956 року. Під час фестивалю будуть показані такі стрічки як Професор Ганнібал/Hannibál tanár úr (1956), реж. Золтан Фабрі, Угорщина; Десять тисяч днів/ Tízezer nap (1967), реж. Ференц Коша, Угорщина; Угорська рапсодія/ Magyar rapszódia, (1979), реж. Міклош Янчо, Угорщина; Ганнусен / Hanussen (1988), реж. Іштван Сабо Угорщина, ФРН, Австрія; Наречена Сталіна/Sztálin menyasszonya (1991), реж. Петер Бачо, Угорщина; Оголені /Ferfiakt (2006), реж. Кароль Естергайош, Угорщина; Посол у Берні / A berni követ (2014), реж. Аттіла Сас, Угорщина та Бувало й краще / It’s Not the Time of My Life (2016) реж. Саболч Гайду.

Фільмом-відкриттям кінофестивалю стане стрічка Непохований мрець / A temetetlen halott (2004), Угорщина, Словаччина, яку під час церемонії відкриття кінофестивалю особисто представить режисер Марта Месарош. Відкриття фестивалю відбудеться 23 жовтня о 19.00 в Культурному центрі «Кінотеатр «Київ».

Попереду й інші заходи.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація