UA

ОТП Банк профінансував групу компаній «Градолія» на 14 млн дол. США

Продовжуючи активно нарощувати кредитний портфель в аграрному секторі, ОТП Банк надав фінансування виробнику нерафінованої олії, що активно розвивається в Україні – групі компаній «Градолія» – на загальну суму 14 млн дол. США.

Основна частина коштів в сумі 11 млн дол. США наприкінці 2016 року була спрямована на рефінансування інвестиційного кредиту для будівництва заводу, другу частину в сумі 3 млн дол. США на початку 2017 року було надано на поповнення оборотного капіталу.

«Стратегічний фокус банку на фінансування аграріїв і бажання надавати підтримку реальному сектору економіки, а також ділова репутація Групи «Градолія» на ринку олійних культур дозволили оперативно ухвалити позитивне рішення про співпрацю між нашими організаціями», - повідомила Алла Бініашвілі, член Правління АТ «ОТП Банк».

«Хочемо відзначити високий рівень професіоналізму співробітників ОТП Банку та швидкість прийняття рішень під час реалізації угоди,» - прокоментувала Яна Воронцова, фінансовий директор ТОВ «Градолія».

Дотримуючись багатолітньої стратегії розвитку кредитування і комплексного обслуговування аграріїв, ОТП Банк розробив широку лінійку продуктів, адаптовану під потреби представників саме цієї галузі - від тарифного пакета «ОТП Агро» до спеціальних продуктів фінансування агробізнесу.

Більш детально про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Група компаній «Градолія» заснована на початку 2010 року. У період з травня 2011 по грудень 2012 року був успішно реалізований проект з будівництва нового олійноекстракційного заводу в м. Кіровоград. Поточна потужність переробки соняшнику - 700 т/добу, рапсу - 500 т/добу. На сьогоднішній день Група займається переробкою насіння олійних культур (соняшнику та рапсу), виробляючи сиру нерафіновану олію та гранульований шрот, здійснює продаж готової продукції, як на внутрішній ринок України, так і на експорт.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація