UA

ОТП Банк знизив ставки по кредитах за програмою IQ energy

Виступаючи банком-партнером програми фінансування енергоефективності Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) і роблячи ще один крок у скороченні витрат на енергоресурси для окремих домогосподарств, ОТП Банк знижує ставки по кредитах за програмою IQ energy до 17,5% з 19,99% річних.

Таким чином, при плануванні широкого спектру заходів підвищення енергоефективності з використанням рекомендованих програмою IQ energy технологій і постачальників, ОТП Банк забезпечує оптимальні умови їх придбання в кредит.

Умови кредитування в ОТП Банку за програмою IQ energy:

  • термін кредитування – до 36 місяців;
  • сума кредиту – до 50 000 грн;
  • без довідки про доходи;
  • річна процентна ставка за користування кредитом – 17,5%;
  • комісія одноразова – 3,5%;
  • комісія щомісячна – 0,99%;
  • без страховки;
  • дострокове погашення кредиту без комісій;
  • валюта кредитування – гривня;
  • термін отримання рішення – 1 година.

Крім того, покупка енергоефективного обладнання в кредит від ОТП Банку за програмою IQ energy забезпечує можливість компенсувати до 20% вартості (максимум - 3 000 євро) придбаного енергоефективного обладнання, супутніх товарів і вартості монтажних робіт з виплатою компенсації в євро на окремий валютний рахунок протягом 3-5 тижнів з моменту електронного підтвердження заявки. При цьому, клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р за підтримки Європейського Союзу. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла - 15 мільйонів євро. Термін дії програми: до 10.09.2020. Метою програми є підвищення енергоефективності української житлового сектора.

Гаряча лінія IQ energy: 0-800-50-57-17.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація