UA

ОТП Банк знизив ставки по кредитах за програмою IQ energy

Виступаючи банком-партнером програми фінансування енергоефективності Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) і роблячи ще один крок у скороченні витрат на енергоресурси для окремих домогосподарств, ОТП Банк знижує ставки по кредитах за програмою IQ energy до 17,5% з 19,99% річних.

Таким чином, при плануванні широкого спектру заходів підвищення енергоефективності з використанням рекомендованих програмою IQ energy технологій і постачальників, ОТП Банк забезпечує оптимальні умови їх придбання в кредит.

Умови кредитування в ОТП Банку за програмою IQ energy:

  • термін кредитування – до 36 місяців;
  • сума кредиту – до 50 000 грн;
  • без довідки про доходи;
  • річна процентна ставка за користування кредитом – 17,5%;
  • комісія одноразова – 3,5%;
  • комісія щомісячна – 0,99%;
  • без страховки;
  • дострокове погашення кредиту без комісій;
  • валюта кредитування – гривня;
  • термін отримання рішення – 1 година.

Крім того, покупка енергоефективного обладнання в кредит від ОТП Банку за програмою IQ energy забезпечує можливість компенсувати до 20% вартості (максимум - 3 000 євро) придбаного енергоефективного обладнання, супутніх товарів і вартості монтажних робіт з виплатою компенсації в євро на окремий валютний рахунок протягом 3-5 тижнів з моменту електронного підтвердження заявки. При цьому, клієнт має можливість зняти готівку в євро ще до погашення кредиту в гривні.

Програма IQ energy («Ай-Кью енерджі») розроблена Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР), фінансується Партнерством Е5Р за підтримки Європейського Союзу. Загальний обсяг компенсацій на утеплення житла - 15 мільйонів євро. Термін дії програми: до 10.09.2020. Метою програми є підвищення енергоефективності української житлового сектора.

Гаряча лінія IQ energy: 0-800-50-57-17.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація