UA

ОТП Банк об’єднав платинові привілеї для автомобілістів у новій ко-бренд картці Global Auto Card

Прагнучи надавати найвищий рівень сервісу та забезпечувати не лише фінансові потреби клієнтів, а й розширювати можливості банківських інструментів, АТ «ОТП Банк» спільно із командою партнерів реалізує нову ко-бренд картку Global Auto Card, що поєднала в собі все необхідне для кожного власника авто.

Платіжна картка Global Auto Card

Перш за все, Global Auto Card – це банківський платіжний засіб преміального рівня, що забезпечує комфортні та безпечні розрахунки завдяки технологіям Pay Pass та 3D Secure, передбачає відкриття кредитного ліміту до 100 000 гривень з можливістю зняття готівки без комісії та безкоштовний інтернет-банкінг OTP Smart, а рівень картки Platinum дозволяє її держателям отримувати безцінні привілеї власників преміальних карток від Master Card.

Окрім бонусної програми лояльності Master Card Rewards, що дозволяє власникам картки отримувати 1 бонус за кожні 10 гривень розрахунку карткою, а при розрахунках у мережі АЗС отримати трикратний розмір бонусів, власникам карток Global Auto Card доступний спеціальний каталог автотоварів, такі позиції з якого, як комплектуючі для автомобіля, сертифікати на пальне, сертифікати на автострахування та інші подарунки, можна отримати завдяки накопиченим бонусам.

З-поміж інших переваг власників карток Global Auto Card – технічна та інформаційна підтримка, а також послуга персонального консьєрж-сервіса від партнера проекту «Асистанс-Сервіс», що забезпечує допомогу автовласникам при вирішенні будь-якої ситуації 24/7.

Паливним партнером проекту є мережа ОККО, що посідає лідируючі позиції як за якістю пального, так і за мережею покриття АЗС по всій Україні. При оплаті пального карткою Global Auto Card власнику надається додаткова знижка - 1 грн/л бензину і дизелю та 0,3 грн/л газу без обмежень в літражі та кількості заправок, наряду з усіма іншими діючими знижками та спеціальними пропозиціями, що діють у момент заправки авто в мережі ОККО.

Впевненості у дорозі власникам Global Auto Card додає страховий партнер «Арсенал-Страхування», що з-поміж спеціальних умов автострахування пропонує держателям до 30 днів безкоштовного КАСКО, медичну допомогу при ДТП та страхування від нещасного випадку на транспорті безкоштовно.

«Ми невпинно працюємо над розширенням переліку пропонованих послуг, аби наші клієнти отримали найактуальніші та найвигідніші фінансові продукти. Завдяки партнерству з компаніями-флагманами своїх галузей, ми готові запропонувати клієнтам такий набір опцій та привілеїв сучасного автомобіліста за системою «Все включено», що допоможе зробити будь-яку поїздку містом чи далеку подорож приємною та комфортною», - зазначив Олег Клименко, начальник управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Замовити картку можна на сайті банку без відвідування відділення.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05 або e-mail otpsmart@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація