UA

ОТП Банк удостоєний «Фінансового Оскара»

ОТП Банк удостоєний «Фінансового Оскара»

В рамках церемонії нагородження переможців 20-го щорічного фінансового рейтингу тижневика БІЗНЕС «Фінансовий Оскар - 2016», за підсумками якого визначено кращих учасників фінансового сектора країни, голова правління АТ «ОТП Банк» Тамаш Хак-Ковач був нагороджений дипломом в номінації «Банкір року».

На думку організаторів рейтингу, за час роботи в Україні з 2012 року за паном Хак-Ковачем закріпився імідж відкритого публічного банкіра, відмінного комунікатора і активного учасника суспільного життя і життя банківського співтовариства. Будучи членом ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ), Тамаш Хак-Ковач бере участь в діяльності профільних комітетів і робочих груп асоціації.

Під керівництвом Тамаша Хак-Ковача ОТП Банк став однією з найбільших фінустанов із західним капіталом, які залишилися в Україні, а також одним з перших банків, що перевернули кризову сторінку і адаптувалися до нових реалій. Не випадково ОТП Банк відзначений відразу в декількох номінаціях рейтингу.

Так, активні позиції ОТП Банку в сфері споживчого кредитування, зокрема, оптимальні для ринку умови кредитування готівкою, а також кредитування на покупку авто, удостоїли банк срібла номінації <«Драйвер споживання».

Поєднуючи західну надійність з належним сервісом і одночасно пропонуючи вкладникам конкурентні цінові умови, ОТП Банк заслужив у населення, навченого гірким досвідом "банкопаду", високих оцінок в номінації «Вибір населення».

Фокус ОТП Банку на роботі з представниками агробізнесу з наданням повного спектру послуг та якісного обслуговування з урахуванням широких можливостей фінансування, дозволив банку увійти у ТОП-3 номінації «Аграрний банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація