UA

ОТП Банк знижує процентну ставку для клієнтів МСБ

З липня минулого року ОТП Банк успішно фінансує представників малого та середнього бізнесу в формі продукту «Welcome овердрафт». За цей час продукт зарекомендував себе на ринку і користується великим попитом. Більше тисячі нових та існуючих клієнтів подали заявки на продукт, велика частина з яких була задоволена.

Welcome овердрафт був розроблений для клієнтів з урахуванням їхніх основних вимог: бажання отримувати кредит «швидко» знайшло відображення в умові «гроші за 3 дні», «просто» - мінімум документів, «доступно» - без застави, без поруки. Наразі АТ «ОТП Банк» реагує на ситуацію на грошовому ринку і робить умови продукту ще більш привабливими, знижуючи вартість як для нових, так і для існуючих клієнтів.

Так, з 8 червня 2017 року процентна ставка за продуктом «Welcome овердрафт» буде знижена до 19,9% річних.

У рамках даної кредитної пропозиції національні компанії з чистим річним оборотом від 1,5 до 75 млн грн отримують можливість здійснювати оплату платіжних документів понад коштів на поточному рахунку в межах встановленого ліміту. При цьому, розмір ліміту визначається як обсягом щомісячної виручки, що надходить на рахунок, так і основними фінансовими показниками діяльності компанії. У міру збільшення надходжень на рахунок, а також в залежності від їх інтенсивності, ліміт може бути збільшений до 30% від щомісячних надходжень.

У числі основних переваг Welcome овердрафту:

  • мінімальний пакет документів;
  • швидке прийняття рішення – до 3 днів;
  • простий і прозорий тариф: фіксована процентна ставка і щомісячна комісія за управління лімітом овердрафту;
  • відсутність комісії за встановлення ліміту;
  • відсутність вимоги застави і поруки власника;
  • подання заявки на продукт через сайт банку.

«При розробці продукту ми аналізували проблеми, з якими стикаються наші клієнти при отриманні кредиту, і спробували максимально зняти їх. І зараз ми продовжуємо реагувати на зміни, постійно відстежуючи ситуацію на ринку. Серед трьох гравців, що пропонують подібний продукт на ринку, умови Welcome овердрафту від ОТП Банку є найвигіднішими», - зазначила Ольга Волкова, начальник управління продажів середнім і малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація