UA

Інформація для клієнтів

Шановні клієнти,

силами кращих банківських спеціалістів нам вдалося нейтралізувати шкідливий вплив кібератаки, що вразила українські підприємства 27 червня, та відновити роботу усіх банківських систем.

Наразі нашим клієнтам доступний повний перелік банківських операцій.

Відсьогодні відділення банку працюють з клієнтами, обслуговуюючи всі їхні операції. При цьому можливі тимчасові ускладнення з оперативним проведенням деяких операцій через попередньо накопичену чергу.

Тож звертаємо вашу увагу на широкий спектр можливостей онлайн-обслуговування за допомогою систем Інтернет-банкінгу OTP Smart для фізичних осіб та OTP Online для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Нагадуємо, транзакції з використанням карток ОТП Банку в торгівельній мережі та в Інтернеті проводяться в повному обсязі.

Робота банкоматів мережі поступово відновлюється. Наразі отримання готівки з карток доступне в АТМ інших банків.

Ми докладаємо всіх зусиль для якнайшвидшого повного усунення усіх незручностей, і надалі інформуватимемо про досягнутий у цьому напрямку прогрес.

Дякуємо за розуміння.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація