UA

ОТП Банк: кредити на автомобілі марки Skoda – просто геніально!

ОТП Банк: кредити на автомобілі марки Skoda – просто геніально!

В арсеналі автокредитів ОТП Банку з'явилася оновлена і удосконалена імпортерська програма автокредитування спільно з офіційним постачальником автомобілів Skoda в Україні – компанією «Єврокар». Відтепер клієнти банку зможуть скористатися пільговими умовами кредитування для придбання будь-якої моделі з представленої лінійки Skoda безпосередньо від офіційного дилера.

За умовами програми, кредит надається в гривні на суму до 1 млн грн з мінімальним розміром авансового внеску від 20% строком до 6 років. Варто уваги, що при сумі авансового внеску 50% по кредиту строком 12 місяців фіксована процентна ставка становить 0,01% без комісії за видачу кредиту. Дострокове погашення кредиту здійснюється також без комісій.

«Хоча ми запустили програму кредитування для автомобілів Skoda ще на початку року, але спочатку в ній були прописані практично стандартні умови банківського кредиту. В ході вже подальшого доопрацювання програми нам вдалося забезпечити спеціальну пропозиція з набагато привабливішими умовами кредитування та обслуговування», - зазначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Активно розвиваючи напрямок автокредитування ще з початку року, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.

ТОВ «Єврокар» – офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні. Підприємство працює з березня 2002 року і надає послуги через дилерську мережу, яка покриває всю територію України, і має сертифікати якості Skoda Auto a.s. Дилерська мережа «Єврокар» є однією з найбільших в Україні, вона визнана кращою в Європі в області організації роботи сервісної мережі і рівня оснащеності станцій технічного обслуговування автомобілів. У дилерській мережі Skoda представлений максимально повний спектр послуг при покупці автомобіля, запчастин і аксесуарів, а також послуг гарантійного та сервісного обслуговування. Високий рівень якості послуг, що надаються ТОВ «Єврокар», підтверджується застосуванням системи менеджменту відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація