UA

Відкриття ОТП Банком нового регіонального відділення у Дніпрі – знакова подія для бізнес-спільноти

Відкриття ОТП Банком нового регіонального відділення у Дніпрі – знакова подія для бізнес-спільноти

19 січня 2018 року відбулося урочисте відкриття Дніпровського регіонального відділення і Дирекції АТ «ОТП Банк» у м. Дніпро.

В офіційній церемонії відкриття взяли участь очільники одного з найбільших банків із західним капіталом в Україні OTP Bank, високоповажний Аташе з питань економіки Посольства Угорщини в Україні, представники бізнес-еліти регіону, постійні клієнти і партнери банку.

«В Україні закривається велика кількість відділень. За нашим розумінням, це не правильно. Ми переконані, що для гарного обслуговування клієнтів потрібні гарні відділення. Наші клієнти заслуговують на найкращі умови обслуговування. Саме тому ми відкриваємо це прекрасне відділення у місті Дніпро», - відзначив Голова Правління АТ «ОТП Банк» Тамаш Хак-Ковач.

Нове, обладнане за останнім словом інтер’єру і техніки, відділення ОТП Банку відкрилося в унікальній будівлі з центральним розміщенням, що також свідчить про спрямованість банку на розвиток і підвищення рівня присутності в регіоні.

«Дана візуалізація ОТП Банку в Дніпрі повністю відповідає реальному статусу банку в регіоні, його показникам діяльності, репутації і рівню. Ми дуже раді, що тепер ми можемо запропонувати нашим клієнтам ще більше комфорту, ще більше якісного сервісу, ще більше корисних продуктів та послуг», - прокоментувала Олександра Скоромна, Директор Східно-української регіональної дирекції АТ "ОТП Банк".

Під час заходу, в рамках комунікаційної панелі за участю керівництва, клієнтів і гостей банку обговорювалися останні тенденції розвитку фінансового сектора, сучасні банківські продукти та технології, кращі міжнародні практики галузі. Високоповажний Аташе з питань економіки Посольства Угорщини в Україні д-р Кадар Андраш розповів присутнім про спільні програми і проекти, які реалізовуються Україною і Угорщиною в економічні площині.

В цілому, захід став можливістю для клієнтів краще зрозуміти специфіку роботи ОТП Банку, ознайомитися з затребуваними банківськими продуктами і послугами, з перших вуст дізнатися цінну експертну інформацію про фінансовий сектор і фактори розвитку національної економіки. Крім того, зустріч стало майданчиком для спілкування представників різних напрямків бізнесу з можливістю налагодження ділових зв'язків і партнерства.

Переглянути телевізійний сюжет про відкриття Дніпровського регіонального відділення ОТП Банку можна за посиланням youtube.com.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація