UA

Досягнення ОТП Банку в сфері кредитування населення відзначені Фінансовим Оскаром

За підсумками щорічного фінансового рейтингу газети «БІЗНЕС» «Фінансовий Оскар–2017», в рамках якого вже більш ніж удвадцяте виділені кращі учасники фінансового сектора країни, за досягнення у сфері кредитування населення ОТП Банк відзначений у номінації «Драйвер споживання».

На думку організаторів рейтингу, драйвер споживання – це лідер у сфері споживчого кредитування, яке стало драйвером зростання кредитування населення на 42% за підсумками 2017 року. В цілому, протягом минулого року гравці банківського ринку видали населенню понад 20 млрд грн, і одним з найактивніших кредиторів виступив саме ОТП Банк.

«Наразі ми пропонуємо клієнтам найбільший вибір напрямків кредитування на найвигідніших умовах – від партнерських програм з всеукраїнськими торговими мережами, проектів в сфері автокредитування, фінансування енергоефективності до карткових і ко-брендових продуктів. Наші вдячні клієнти кажуть, що саме тому обирають і рекомендують ОТП Банк», - зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Нагадаємо, ОТП Банк продовжує активну діяльність з кредитування на купівлю енергоефективного обладнання за програмою IQ energy від ЄБРР. Так, станом на кінець 2017 року загальна сума виданих ОТП Банком кредитів перевищила 160 млн грн, а кількість українців, які скористалися кредитними коштами від ОТП Банку на утеплення і підвищення енергозбереження у власних оселях, сягнула 5 тисяч осіб.

Активно розвиваючи напрямок автокредитування ще з початку 2017 року, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: HONDA, Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, Porsche та Bentley за програмою Winner Finance, а також запроваджено спеціальні умови кредитування з низкою автосалонів.

Загалом, за результатами 2017 року обсяг кредитів, виданих фізичним особам, склав 7,3 млрд грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація