UA

ОТП Банк зібрав врожай нагород рейтингу «50 провідних банків України - 2018»

За результатами щорічного комплексного рейтингу «50 провідних банків України», який підготувала компанія «Фінансовий клуб», ОТП Банк був відзначений у цілій низці номінацій.

Голова правління ОТП Банку Тамаш Хак-Ковач, отримавши найвищі оцінки від експертів та колег, став переможцем у номінації «Кращий ТОП-менеджер банку». Пан Тамаш утримує цю позицію вже другий рік поспіль.


«Кращий ТОП-менеджер банку»

На питання про секрет успіху очільник ОТП Банку відповідає: «Мої нагороди – це перемога всього банку. І це не фігура мови. Будь-яка компанія – це команда, корпоративна культура і загальний настрій у колективі. Моє завдання як керівника – створити такі умови, щоб зібрана команда професіоналів була налаштована на досягнення кращого результату, мотивована і об'єднана спільною культурою і баченням».

ОТП Банк був названий кращим у Преміальному банкінгу. Номінація базувалась на таких критеріях, як: активні картки максимального преміального рівня, окремий сервісний простір (відділення), консьєрж-сервіс, інвестиційні рішення, консультаційні послуги, закордонний супровід, електронні ліцензії, додаткові переваги преміального обслуговування тощо. Загалом, модель преміального сервісу ОТП Банку визнана вже низкою винагород і здобула поцінування серед клієнтів. Сформовані під реальні і актуальні потреби клієнтів бізнес-напрямки Private Banking і Premium Banking ОТП Банку відповідають найвищим критеріям якості, клієнтоорієнтованості і комфорту банківського обслуговування. Не випадково, OTP Private Banking посів провідні позиції і у нещодавньому дослідженні Private Banking and Wealth Management Survey 2018 видання Euromoney. Зокрема, ОТП Банк названий кращим по роботі з сім'ями клієнтів Private Banking в Україні, удостоївшись перемоги в номінації «Family Office Services».


кращим у Преміальному банкінгу

Здобув належну оцінку експертів і ощадний вклад в ОТП Банку з щомісячною виплатою процентів «Доступні гроші». Цей продукт приніс банку винагороду в номінації «Кращий ощадний вклад», зокрема, завдяки вільному зручному режиму поповнення і використання коштів. Ощадний вклад з «Доступні гроші» користується попитом серед клієнтів – держателів карток ОТП Банку, включаючи власників зарплатних карток.


«Кращий ощадний вклад»

Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація