UA

ОТП Банк і Украгроком розробили пільгові умови кредитування для українських фермерів

З метою розширення доступу українських аграріїв до фінансування ОТП Банк і компанія Украгроком розробили партнерську програму, що передбачає пільгові умови придбання продукції національного виробника і дистриб'ютора із залученням кредитних коштів від ОТП Банку.

За умовами даної партнерської програми українські фермери мають можливість придбати широку лінійку засобів захисту рослин, мікродобрив та мінеральних добрив за пільговою ставкою від 11% річних в гривні.

Дана пропозиція стала ще одним кроком у розширенні партнерського кола в рамках стратегічної програми кредитування дрібних і середніх агровиробників ОТП Агро-фабрика.

«Агро-фабрика – це конвеєр швидкого надання фінансування. В рамках програми фермер отримує попереднє рішення за 1 день, видача кредитних коштів до 9 днів, під заставу виключно майбутнього врожаю або агророзписки. Ця пропозиція унікальна на ринку. В рамках ОТП Агро-фабрики ми профінансували аграріїв більш ніж на 700 млн грн, при цьому аграрних розписок було оформлено на 440 млн грн. До кінця року ми плануємо довести обсяг до 1 мільярда гривень», - окреслила переваги програми Ольга Волкова, директор Департаменту корпоративних продажів малим і середнім клієнтам АТ «ОТП БАНК».

На сьогодні партнерами ОТП Банку виступають такі міжнародні компанії, як Syngenta і BASF. Серед національних компаній партнерами банку є: «ALFA Smart Agro», «UKRAVIT», Агрісол, «Агросем», «Техноторг», Завод Кобзаренка і компанія-постачальник нафтопродуктів «Надія».

Компанія «Украгроком» – національний виробник та дистриб’ютор насіння, засобів захисту рослин, мікродобрив та мінеральних добрив. Компанія є надійним партнером сільськогосподарських виробників вже протягом 18 років, щороку вдосконалює сервіс та пропонує своїм клієнтам  нові продукти – від товарів сільськогосподарського призначення до фінансових інструментів, бартерних програм, комплексного агрономічного супроводу з використанням технічних інновацій та аналізів посівів.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація