UA

Cпеціальні умови придбання автомобілів Suzuki за партнерською програмою від ОТП Банк

Cпеціальні умови придбання автомобілів Suzuki за партнерською програмою від ОТП Банк

Прагнучи надавати клієнтам оптимальні фінансові рішення для забезпечення актуальних потреб, ОТП Банк активно розвиває напрямок автокредитування і невпинно розширює перелік партнерських програм з автодилерами. Відтепер автолюбителям доступні спеціальні умови придбання широкої лінійки нових кросоверів популярного японського бренду Suzuki з використанням кредитних коштів від ОТП Банку за партнерською програмою Suzuki Finance.

Так, за умовами програми, на строк аж до 3-х років може бути встановлена фіксована процентна ставка 0,01% річних!

До 1,25 млн грн кредитних коштів надається в гривні з мінімальним розміром авансового внеску від 20% строком до 6 років. Форма погашення заборгованості по кредиту та відсотків обирається клієнтом самостійно, а дострокове погашення кредиту здійснюється без комісій.

«Виходячи з високої затребуваності послуги автокредитування, ми невпинно шукаємо можливості розвитку наших програм - як за рахунок розширення кола автодилерів, так і за допомогою оптимізації умов фінансування. Сподіваємося, що ставка 0,01% річних на трирічний період для придбання бажаного японського авто допоможе здійснити довгоочікувану покупку ще більшій кількості наших співвітчизників», - зазначив Віталій Скоробогатий, начальник відділу розвитку автомобільного кредитування АТ «ОТП БАНК».

Активно розвиваючи напрямок автокредитування, ОТП Банк уже напрацював солідну базу партнерських програм, зокрема, на покупку авто марок: HONDA, Fiat і Alfa Romeo, Mitsubishi, Hyundai, Volkswagen, Ravon, Skoda, Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover, а також надає спеціальні умови кредитування з рядом автосалонів.

ДП «АВТО Інтернешнл» – офіційний дистриб'ютор автомобілів і мототехніки SUZUKI в Україні. Компанія працює на українському ринку більше 20 років, постачає українцям автомобілі, адаптовані до наших умов експлуатації і може пишатися тисячами задоволених клієнтів. Розвинена дилерська мережа у 15 містах України має широкий вибір автомобілів та запчастин зі складу та дає змогу надавати сервіс високого рівня усім власникам техніки SUZUKI. Японський бренд Suzuki може пишатися однією з найкращих лінійок кросоверів на будь-який смак серед автомобільних брендів в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація