UA

ОТП Банк дарує 500 гривень при відкритті Акційного депозиту

З 1 жовтня по 30 листопада 2018 року включно клієнти можуть відкрити строковий Акційний депозит та отримати 500 грн у подарунок. Для цього достатньо завітати до найближчого відділення ОТП Банку або скористатися можливістю дистанційного відкриття депозиту онлайн за допомогою інтернет-банкінгу OTP Smart.

У рамках Акційного депозиту діють наступні умови:

  • депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору;
  • мінімальна сума вкладу – 20 000 грн;
  • строк депозиту – 4 місяці (120 – 125 днів);
  • відсоткова ставка – 12%;
  • можливість поповнення мінімум на 1 000 грн;
  • валюта депозиту – гривня.

Додаткові умови:

  • у період строку дії депозиту, клієнту необхідно зробити безготівкові розрахунки за будь-якими картками, емітованими ОТП Банком, на суму 1 000 грн в місяць або на загальну суму 5 000 грн та більше за 4 місяці;
  • під безготівковими розрахунками маються на увазі розрахунки карткою в торговельно-сервісній мережі в Україні та поза її межами і розрахунки карткою в мережі Інтернет.

Подарункові 500 грн клієнт отримує протягом 5-ти банківських днів з дати відкриття Акційного депозиту на поточний або картковий рахунок учасника Акції, відкритий в АТ «ОТП БАНК». Важливо, що 500 грн можуть бути нараховані учаснику Акції лише один раз в межах 31 календарного дня з дати відкриття Акційного депозиту.

Більше інформації про Акційний депозит можна дізнатися за посиланням: https://www.otpbank.com.ua/landing-page/promo-deposit/.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація