UA

Система інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart пропонує користувачам нові можливості

З метою вдосконалення системи інтернет-банкінгу ОТП Банк реалізував нові можливості веб-версії та мобільних додатків системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart для операційних систем Android та iOS.


Зокрема, користувачам стає доступним такий функціонал:

  • зручне поповнення рахунків мобільних телефонів просто зі стартового екрану мобільної версії додатку. При цьому, номер телефона може бути обраний з телефонної книги. До кінця року поповнення мобільних телефонів в OTP Smart безкоштовне;

  • налаштування облікового запису, які раніше були доступними лише у веб-версії, тепер і у мобільному додатку:
    - підтвердження входу динамічними паролями;
    - підтвердження динамічними паролями переказів між власними рахунками;
    - відображення неактивних/закритих карт/кредитів/депозитів;

  • формування виписки за депозитними/ощадними рахунками як у веб-версії, так і у мобільному додатку. Крім того, у мобільному додатку передбачена можливість відправки виписки на електронну пошту або перегляду адаптованої під мобільний пристрій спрощеної виписки.

Крім цього, в оновлених веб-версії та мобільних додатках реалізовані інші незначні доопрацювання та виправлення.

Нагадаємо, з метою надання клієнтам інформації щодо функціоналу системи інтернет-банкінгу для фізичних осіб OTP Smart в інтерактивному режимі в мережі Інтернет було розроблено посібник користувача системи.

Більш детальну інформацію можна отримати у Інформаційному центрі ОТП Банку за телефоном (044) 459-05-05, (044) 290-92-05 або e-mail otpsmart@otpbank.com.ua.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація