UA

OTP Bank Угорщина запускає нову міжнародну програму для стартапів

На початку наступного року OTP Bank Угорщина запускає свою другу міжнародну акселераційну програму, і до кінця листопада приймає заявки від стартапів на стадії росту і масштабування на участь в ній. Компанії, які візьмуть участь у тримісячній програмі, отримають можливість удосконалити свої рішення завдяки партнерству з банком, за підтримки керівників OTP Bank Угорщина, провідних експертів і партнерів. Збір заявок триватиме до 30 листопада.

Нова програма під назвою OTP Startup Program підтримується угорськими та міжнародними корпоративними партнерами, які об'єднали свої зусилля під лозунгом «Розвивай свій бізнес!».

OTP Bank Угорщина запрошує до участі стартапи на стадії зростання та масштабування, і пропонує їм можливість протестувати інтеграцію своїх продуктів або послуг з банківськими технологіями та переконатися в їх відповідності продуктам і ринку. Індивідуальне наставництво з боку ключових керівників банку та провідних експертів, широка партнерська мережа та спеціалізовані семінари до послуг стартапів протягом всього процесу.

Програма для стартапів передбачає рішення в 5+1 областях:

  • удосконалення інструментарію аналізу даних та аналітики;
  • клієнтський досвід;
  • внутрішня ефективність;
  • відкриті банківські дані та безпека;
  • інновації в продуктах;
  • проривні банківські рішення, що не відповідають перерахованим вище категоріям.

Учасники програми будуть відібрані в три етапи. На першому етапі стартапам необхідно заповнити форму онлайн-заявки. Команда організаторів буде безперервно розглядати заявки і запрошувати відібрані стартапи на відео-інтерв'ю. Найбільш перспективні стартапи будуть запрошені до участі в дводенному відбірковому таборі, який пройде в Будапешті в січні 2019 року і надасть учасникам широкі можливості для знайомства і спілкування з потенційними спонсорами і наставниками з OTP Bank Угорщина. Тримісячний акселеративному період триватиме з березня по травень, і не вимагатиме переїзду в Будапешт. Програма завершиться демо-днем у травні 2019 року, на якому учасники продемонструють свої напрацювання керівникам OTP Bank Угорщина, інвесторам та експертам з інновацій угорських і міжнародних корпоративних партнерів OTP Bank Угорщина.

«Наша попередня програма для стартапів отримала великий міжнародний відгук. Ми отримали заявки більш ніж від двохсот компаній, вісім з яких увійшли в програму і працювали з нами в останні місяці. Більше того, ми очікуємо початку довгострокового співробітництва з деякими з них. Натхнені успіхом першої програми, ми вирішили запустити версію 2.0, щоб знайти перспективні стартапи і комплексно підійти до створення банківських рішень майбутнього. Сподіваюся, що нова програма стане ще більш привабливою для стартапів», - зазначив Андраш Фішер, керівник відділу інновацій роздрібного бізнесу OTP Bank Угорщина.

Участь у програмі для стартапів OTP Bank Угорщина є безкоштовною для команд з усього світу.

Більш детальну інформацію про програму можна отримати за посиланням: www.otpstartup.com.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація