UA

Призи від «МТС Україна» і ОТП Банку знайшли своїх щасливих володарів

15 січня 2015 року було підбито підсумки Акції «Будьте мобільним з ко-бренд карткою МТС-ОТП Банк». За результатами розіграшу призів чотирьох етапів акції, щасливими власниками мобільних телефонів Lenovo на 2 sim-карти стали пан Гасанов з Києва, Євген Тараненко з Миколаєва, Сергій Пікуль з Харкова та Сергій Гавриков з Броварів. Також в результаті розіграшу стали відомі імена чотирьох власників головних призів - сучасних планшетів IPad mini. Ними стали Оксана Мельник з Рівного, Наталія Волошина з Броварів, Олександр Гавука з Полтави та Антон Синетар з Ужгорода.

Нагадаємо, з 18 серпня по 31 грудня 2014 року ОТП Банк надав всім бажаючим можливість безкоштовно оформити платіжну картку «МТС-ОТП Банк», отримати в подарунок послугу безлімітного інтернету протягом місяця, а також взяти участь у розіграші мобільних пристроїв в рамках акції «Будьте мобільними з ко-бренд картою МТС-ОТП Банк».

Акція проводилася в чотири етапи, за підсумками кожного з яких були визначені переможці, а по її завершенні серед усіх учасників відбувся розіграш Головних призів - 4-х сучасних планшетів.

На даний момент ОТП Банк пропонує держателям ко-брендових карток «МТС-ОТП Банк» такі додаткові переваги та сервіси:

  • 200 привітальних бонусів при активації картки;
  • по 1 бонусу за кожні 5 грн розрахунків по картці;
  • обмін бонусів на подарунки програми лояльності «МТС Бонус»;
  • безкоштовне користування класичною карткою Visa протягом першого року після оформлення.

Ми вітаємо переможців Акції та бажаємо залишатися максимально мобільними, користуючись послугами і сервісами ОТП Банку.

Більш детальну інформацію щодо пропозицій банку можна отримати на сайті банку або за телефоном служби підтримки клієнтів-власників платіжних карток ОТП Банку 044 490 05 26.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація