UA

Private Banking ОТП Банку визнаний одним з кращих серед 50 провідних банків України

Private Banking ОТП Банку увійшов у трійку лідерів сегмента банківського обслуговування заможних клієнтів за результатами щорічного рейтингу «50 провідних банків України», складеного експертною компанією «Фінансовий клуб».

У розрахунку рейтингу використовувалися такі показники: кількість активних користувачів послуги; кількість клієнтів-власників карток рівня Platinum; кількість активних карток максимального преміального рівня - Infinite, Word Signia, Centurion; кількість виділених відділень; рівень консьєрж-сервісу; наявність інвестиційних рішень та інших консультаційних послуг; наявність депозитарію; кількість банків-партнерів, які надають цю послугу в інших країнах.
При складанні рейтингу експерти звернули увагу, що з 29 банків, що позиціонують надання послуг private banking, далеко не всі могли підтвердити надання відповідного рівня сервісу на практиці.

«Private Banking – це дійсно непростий вид банківського обслуговування, який вимагає від банку значних інвестицій в розвиток відповідної інфраструктури, технічного забезпечення, кваліфікації менеджерів, продуктових рішень та сервісних практик. Це ще й дуже трудомісткий бізнес, адже необхідно постійно відповідати високим стандартам і очікуванням клієнтів цього сегмента, переймати кращі світові практики в наших непростих умовах. І, звичайно, служити гарантом збереження стану клієнтів у високо турбулентному середовищі», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямків Private Banking і Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, ОТП Банк розвиває сервісну модель Private Banking в Україні з 2008 року, керуючись високими стандартами приватного банківського обслуговування свого материнського банку – найбільшого банку Угорщини OTP Bank Plc. Пріоритетність для ОТП Банку даного напрямку підтверджується реальними удосконаленнями.

Незважаючи на складні ринкові умови, банк відкрив ще одне преміальне відділення Private Banking в Києві. Для оперативного реагування та якісної допомоги клієнтам Private Banking в банку створено виділений підрозділ колл-центра. Виходячи з потреб клієнтів, ОТП Банк презентував преміальні сервісні пакети Elite і Platinum, основою яких є елітні картки World Elite MasterCard і каркти класу Platinum платіжних систем MasterCard і Visa.

Як результат, на 01.04.2015 портфель активів під управлінням OTP Private Banking склав більше 4,5 млрд грн, продемонструвавши позитивну динаміку.

Детальніше про послуги Private Banking можна дізнатися на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація