UA

ОTП Банк впровадив послугу онлайн-замовлення виписки за корпоративними картковими рахунками

З метою покращення якості обслуговування корпоративних карткових рахунків підприємств і фізичних осіб-підприємців, з 18.08.2015 року АТ «ОТП Банк» впровадив нову послугу – замовлення виписки на електронну адресу.

Відтепер представники юридичних осіб та ФОП можуть замовити виписку за своїм корпоративним картковим рахунком за потрібний період, не докладаючи особливих зусиль і не відвідуючи відділення банку. Для цього достатньо лише заповнити форму на сайті ОТП Банку.

Послуга замовлення виписки за рахунком на електронну адресу надається клієнтам, які надали до банку відповідну заяву із інформацією про осіб, уповноважених отримувати виписки за корпоративними картковими рахунками засобами електронної пошти. Виписка надсилається лише на електронні адреси, які були вказані в заяві.

Відповідь на запит надається протягом 15-ти хвилин (у деяких випадках при наявності великої кількості операцій за рахунком час формування виписки може бути довшим). Запити, отримані до 17:00, опрацьовуються у поточний день, а надіслані після 17:00 – наступного робочого дня.

«Впровадження даної послуги є ще одним логічним кроком за нашою широкою програмою удосконалення обслуговування корпоративних клієнтів ОТП Банку. Керуючись потребами наших клієнтів у нових реаліях ринку, ми запроваджуємо всі наші сервіси. Ми вбачаємо додану вартість нової послуги у тому, щоб допомагати нашим клієнтам вести свій бізнес більш ефективно, безпечно і зручно», - відзначила Ольга Волкова, начальник Управління продажів середнім та малим корпоративним клієнтам АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, нещодавно ОТП Банк вже презентував деякі нові сервісні пропозиції для корпоративних клієнтів. Зокрема, ОТП Банк здійснює впровадження механізму автоматичного проведення платежів у системі клієнт-банк «OTP Online» без участі менеджера рахунку. Ще одним сервісним нововведенням став тарифний пакет «Технічна підтримка», що надає клієнтам пріоритетне обслуговування в рамках роботи із системою дистанційного банкінгу клієнт-банк «OTP Online».

Постійне прагнення до покращення сервісу (спеціальні тарифні пакети, РКО, електронні канали, технічна і консультаційна підтримка тощо) у поєднанні із стабільністю і надійністю банківської установи європейського зразка забезпечили ОТП Банку значний приріст пасивів підприємств у національній валюті. У 2-му кварталі 2015 року портфель гривневих депозитів корпоративних клієнтів в АТ «ОТП Банк» збільшився на 1,18 млрд грн (+24% за квартал). З початку року приріст гривневих вкладів юросіб у банку склав 2,17 млрд грн (+56%).

Детальніше про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація