UA

Пакет послуг Private Banking «Elite» від ОТП Банку розширює привілеї для держателів

З 1 вересня 2015 року привілеї держателів преміального пакету послуг Private Banking «Elite» крім безкоштовного відвідування бізнес-залів MasterCard Lounge в зоні внутрішніх і міжнародних рейсів в терміналі D аеропорту «Бориспіль», розширені вільним доступом в бізнес-зали MasterCard в аеропортах чотирьох європейських столиць - Будапешта, Праги, Відня і Бухареста.

Відтепер держателі преміального пакету послуг Private Banking «Elite» отримують виняткову можливість провести час в очікуванні рейсу в атмосфері комфорту і чудового сервісу. До послуг гостей в бізнес-залах широкий асортимент напоїв і закусок, мобільний офіс - стаціонарний комп'ютер з доступом до мережі Інтернет, принтером, копіювальною технікою та факсом, Wi-Fi, українська та іноземна преса і багато іншого.

Вільний доступ в бізнес-зали забезпечує карта необмежених можливостей World Elite MasterCard, що лежить в основі преміального пакету послуг ОТП Банку «Elite», яку необхідно пред'явити на вході в зону MasterCard Lounge аеропортів, в яких діє пропозиція - «Бориспіль» в Києві, ім. Ференца Ліста в Будапешті, «Швехат» у Відні, ім. Вацлава Гавела у Празі та ім. Анрі Коанда в Бухаресті.

«Поняття надійного і незамінного партнера для клієнта вже давно не обмежується наданням повного комплексу фінансових послуг. Крім цього, ми прагнемо забезпечити нашим клієнтам цілодобову підтримку у вирішенні повсякденних питань і надати високий рівень сервісу по всьому світу», - зазначила Олена Колосветова, керівник напрямків Private Banking & Premium Banking ОТП Банку.

Детальніше про послуги Private Banking можна дізнатися на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація